2014-01-21, 11:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez Qlkaaa
hej dziewuszki  Mogę się przyłączyć ? Dopiero zaczeliśmy planowanie wesela = ślub w czerwcu, czasu mało ale mam nadzieję ze ze wszystkim uda nam się uporać, mamy salę i dj, teraz planujemy fotografa na dniach zaklepać  Obrączki już są  Zaproszenia zamawiamy jutro  Wszystko na wariackich papierach, które zaproszenia są najładniejsze z tych ? Błagam pomóżcie http://www.amelia-wedding.pl/malowan...ge/92?sef=hcfp
|
Witam 
Cytat:
Napisane przez kamilka:*
Dziewczyny wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży!  oczywiście cieszymy się niezmiernie bo chcieliśmy dzidziusia ale nie wiedzieliśmy, że się uda i czy w ogóle się uda bo z powodu problemów hormonalnych lekarze dawali mi małe szansę więc już przed ślubem zaczęłam się leczyć i po paru miesiącach cudem się udało  tyle, że w czerwcu ślub i wesele.... zaliczki powpłacane i teraz nie wiem co robić czy:
- iść w 6 miesiącu do ołtarza - mi to nie przeszkadza tylko nie wiem jak się będę czuła i jak będę wyglądała w dwupaku 
- czy organizować na szybko ślub i wesele np. w marcu
- czy w przełożyć aż urodzę
- czy nie wiem co....
jej jestem w takim szoku, że nie wiem co mam teraz robić aż mi się ciężko skupić 
|
Gratulacje !!  
Nie wiem co doradzić, nie wiem co by było lepsze. Ja chyba sama przełożyłabym ślub na wiosnę i zrobiła małe przyjęcie, zamiast wielkiego wesela.
karolinuuusia pół nocy śniła mi się Twoja suknia ! Muszę raz jeszcze to napisać - jest piękna Bardzo podoba mi się ten dekolt. A Ty wyglądasz w niej fenomenalnie !
ysia po 6 dniu stosowania kwasu zaczęłam się łuszczyć 
Cytat:
Napisane przez docik10
Witam 
Wzięłam się za produkcję zaproszeń. Oto one....
|
Piękne ! 
Quilling jest świetny ! Uwielbiam nim się bawić.

|
|
|