Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 11:41   #4678
Lg_ago
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Qlkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewuszki Mogę się przyłączyć ? Dopiero zaczeliśmy planowanie wesela = ślub w czerwcu, czasu mało ale mam nadzieję ze ze wszystkim uda nam się uporać, mamy salę i dj, teraz planujemy fotografa na dniach zaklepać Obrączki już są Zaproszenia zamawiamy jutro Wszystko na wariackich papierach, które zaproszenia są najładniejsze z tych ? Błagam pomóżcie http://www.amelia-wedding.pl/malowan...ge/92?sef=hcfp
Witam

Cytat:
Napisane przez kamilka:* Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży! oczywiście cieszymy się niezmiernie bo chcieliśmy dzidziusia ale nie wiedzieliśmy, że się uda i czy w ogóle się uda bo z powodu problemów hormonalnych lekarze dawali mi małe szansę więc już przed ślubem zaczęłam się leczyć i po paru miesiącach cudem się udało tyle, że w czerwcu ślub i wesele.... zaliczki powpłacane i teraz nie wiem co robić czy:
- iść w 6 miesiącu do ołtarza - mi to nie przeszkadza tylko nie wiem jak się będę czuła i jak będę wyglądała w dwupaku
- czy organizować na szybko ślub i wesele np. w marcu
- czy w przełożyć aż urodzę
- czy nie wiem co....

jej jestem w takim szoku, że nie wiem co mam teraz robić aż mi się ciężko skupić
Gratulacje !!
Nie wiem co doradzić, nie wiem co by było lepsze. Ja chyba sama przełożyłabym ślub na wiosnę i zrobiła małe przyjęcie, zamiast wielkiego wesela.

karolinuuusia pół nocy śniła mi się Twoja suknia ! Muszę raz jeszcze to napisać - jest piękna Bardzo podoba mi się ten dekolt. A Ty wyglądasz w niej fenomenalnie !

ysia po 6 dniu stosowania kwasu zaczęłam się łuszczyć

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Witam
Wzięłam się za produkcję zaproszeń. Oto one....
Piękne !
Quilling jest świetny ! Uwielbiam nim się bawić.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora