Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 11:51   #4741
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

isia a no ja jestem takim ewenementem z moim Tz jestem od 17rz a chlopak wydaje sie byc naprawde konkretny mysle, ze kiedy nastapi ten moment to beda na tyle rozsadni, ze dnia babci predko nie bedziesz obchodzic

iza fajna karuzelka ja kupilam ta: http://allegro.pl/karuzela-tiny-love...892723309.html i ona na tych grzybkach od spodu ma czarno biale paseczki.

wpadam tak na momencik sie przywitac, nawet sie nie odnosze, bo juz mi oczy leca. musze sie troche pouzerac ze sprzedawca od wozka od ktorego kupowalam, bo twierdzi, ze kurier juz poszedl, ale zeby numer listu przewozowego mi podal to juz mu ciezko, a wozek i tak z mala obsuwa poszedl. mam jeszcze pare ☠☠☠☠☠☠☠ do kupienia, chcialabym jeszcze kupic lezaczek dla malej ale nic nie moge znalezc ciekawego tzn znalezc to moze i znajduje, ale jak sie zabieram za licytacje to ceny podskakuja tak, ze wolaja sobie ludzie prawie jak za nowe no ale z tym mi sie nie pali jeszcze.

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora