Ja nie wiem po co groziłam Tżowi żeby tylko na te nauki poszedł skoro teraz oboje niewierzący jesteśmy i do cywila idziemy
Ja mam tylko foto zaklepane na konkretną datę, a z salą i zespołem nie muszę się spieszyć, bo u mnie nie szaleją z tym i wszędzie w moim regionie mówią, że rok przed a 2 lata to przesada

Na spokojnie w 2015 roku będziemy bookować jak już dom kupimy i będziemy wiedzieć jak finansowo stoimy. Trochę się stresuję, że będzie problem z terminem cywilnego, bo to najwcześniej 3 miesiące przed terminem się zaklepuje, bo tyle papiery są ważne

Ale jeżeli zdecyduję się na ślub w pałacyku, który współpracuje z USC to chyba nie będę musiała się o nic martwić
Mysza, a co wam zapewnia sala, a co kupujecie z ozdób? Bo u mnie chyba w dekoracje wchodzą obrusy, pokrowce i kolorowe organzy, więc samej nie sensu kupować czy nawet wynajmować pokrowców chociaż, bo jak liczyłam to duże kwoty były, a szeroka organza na kilka metrów to po 100zł wychodziła

Ale zaraz będę pytać jednej i drugiej sali co dokładnie wchodzi w skład dekoracji, bo może w pokrowce i obrusy są na wyposażeniu, a ja tylko kwiaty i wazony przyniosę