Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 12:09   #1543
patrycja19894
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez anafora12345 Pokaż wiadomość
Hejka ale naskrobałyście

No ja leczyłam sie prawie 6 lat więc wiem ile to kasy potrzeba

No to masz dobrze bo ja muszę wszystko kupić co prawda kuzynka urodziła w grudniu 1 dziecko i pewnie pozostawia sobie ciuszki . Ja najpierw planuje urządzić pokój dla dzidziusia .

Wiem coś o tym bo z nas też wydoiła niezłe pieniądze jak kiedyś tz policzył to przez 4 lata wydaliśmy 50 tyś a starliśmy się prawie 6 lat I w końcu powiedzieliśmy stop chcieliśmy odpocząć i poszłam na cytologię do gin do którego teraz chodzę i tak od słowa do słowa stwierdził żeby przestać brać leki wyluzować i zasugerował żebym schudła. No i od stycznia 2013 zaczęłam się odchudzać tak do sierpnia mi to zeszło no i zaskoczyło

za wizytę

Ja jak miałam całodobowe mdłości też tak mówiłam że to moje pierwsze i ostatnie dziecko Ale z tego co wszystkie mamy mówią to za jakiś czas tęskni się za tym stanem

Ja też mam upatrzone łóżeczko takie co zaś można zrobić z niego łóżko i koniecznie białe bo mebelki też chce białe A co do wózka to u mnie też jest nr 1 Stokke a z tego względu że ma taki przycisk i składają się koła gdzie łatwo po schodach wjechać a ja niestety mam ich sporo i dla mnie to będzie duże ułatwienie bo nie mam zadaszenia zeby ten wózek zostawić przed schodami nawet. Składa sie go prosto i nie zajmuje miejsca w bagażniku Ale do sierpnia mogę czasami zmienić zdanie

Ja płatki owsiane z otrębami jem na śniadanie zawsze i nigdy nie miałam problemy do toalety codziennie chodziłam a teraz co 3 dzień
Ja rowniez mebelki chce białe. A wozek poczatkowo wybralam wizualnie, zobaczylam go kiedys na ulicy..Ale czytajac opinie, ogladajac programy na temat tego wozka stwierdzam, ze lepszego nie znajde.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
a u nas odwrotnie, bo w rodzinie same chłopaki, ale ja bym bardzo chciała dziewczynkę. Najwyżej będzie chodzić w niebieskich dresikach bo ciuszki już dla nas rodzinka odkłada od naszego ślubu

A my dziś planujemy powiedzieć naszym rodzicom o ciąży tak z okazji dnia babci
Ja powiedzialam w Wigilie, dałam męzowi buciki w prezencie, ktore pozniej wisialy na choince a rodzinie w PL pokazalismy przez skypa.

Twoi dzis na pewno sie nie spodziewaja takiego pieknego prezentu.
patrycja19894 jest offline Zgłoś do moderatora