Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 13:24   #1010
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Dzwonilam do gina na NFZ i Pani zaproponowała mi termin na marzec
mnie na maj

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Agatko Mnie chodziło o swoją głupote Zawsze staraliśmy się z TŻtem uważać i stosować NPR, wtedy kiedy miałam owu to myślałam, że to dni niepłodne A, że cykle miałam reguralne to nie było się czego bać
kiedy owu to raczej płodne
ja też jechałam na szwajcarskiej regularności moich cykli- i przez ostatnie miesiące nie mierzyłam temp, szyjki nie sprawdzałam(bo i tak nigdy nie sprawdzam), a śluz obserwowałam o tyle o ile
w sumie zamiast NPR zastosowałam matematykę
fiol też tak masz, że prawie nie myślisz o ciąży? ( mnie się przypomina jak mam mdłości, podnoszę Kasię i mam wziąć leki) , myślę, że oswojenie się z nowym stanem zajmie mi jeszcze kilka tygodni, pewnie do II trymestru kiedy odważę się mówić głośno i podejmować dalsze decyzje (praca?, przeprowadzka?), widzę coraz więcej plusów tego, ze to akurat teraz spotkał mnie ten wyjątkowy czas ale jakoś na razie boję się tym cieszyć
i wychodzi jak na dłoni, że to już od samego początku Mama musi się do dziecka dostosować nie odwrotnie

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2014-01-21 o 13:25
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora