2014-01-21, 14:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Ja za bardzo w centrum mieszkam a za takie zostawienie zapalonego auta, nawet jak na zewnątrz skrobiesz auto to mandacik wystawiają 
Ja uwielbiam psikadła do szyb takie jak plyn do mycia szyb. Piskam i wszystko spływa  Niestety zamek za późno psiknęliśmy i teraz otwieramy auto drzwiami od pasażera(pilot nie działa bo wyprany a nowy 600zł )
|
Mandat za odladzanie zapalonego auta ? 
Cytat:
Napisane przez monka23
SARA ty uważaj żebyś orła nie wywinela  .
ANIA a co ty moj tz na maxa przeciąga lezenie w łóżku . Krzyczalam z dołu ze szyby zamarznięte zeby szybciej wstał i odpalił, a mu nie chciało sie zejść , potem na szybko wstal skrobal i ich zawiózł 
Na karate chodza? Ja byłam wczoraj moje zapisać , ale zamknięte było.
Ile u was trwa? U nas jest chyba 2 h , raz w tyg . Dowiem sie dokładnie jak pójdę.
Jeszcze na basen , ody na doskonalenie nauki pływania, jest kilka poziomów, a mały zeby zaczął.
|
Raz w tygodniu godzina . ja z basenem jeszcze czekam , bo SZymek to chciał się bawić a nie uczyć pływać i chcę żeby chodzili razem więc pewnie w przyszłym roku .
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a
u nas cholera coś się z nawiewem chyba stało, bo nawet jak samochód odpalę żeby pochodził 10-15 minut to ni cholery nie grzeje przedniej szyby, więc zostaje mi skrobanie tego dziadostwa
|
Możesz podłożyć kawałek kartonu na przednią szybę Kartonu nikt nie gwizdnie a lodu przynajmniej na przedniej nie będzie 
Ja muszę wycieraczki zmienić , bo coś mnie jedna wkurza i marze .
Pop zawsze możesz odciąć kawalek smoka i oddać ja tak Szymka oduczyłam po kawałku odcinałam .
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
Ja też tak miałam kilka razy po występach , że dzieciaki zostawiałam , bo nie miałam wyjścia 
Ale u nas od razu pani brała do innej grupy albo ja sama prowadziłam i nigdy jakoś nie widziałam smutnej miny . MOże dlatego że jak pracowałam i tak lądowały na dyżurze , więc przyzwyczajone były do takiej sytuacji 
U nas od 16 stej jest już dyżur a ja odbierałaqm 16 : 30
|