Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 14:31   #2184
la'Mbria
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
nie wiedziałam o takich.

ufff połknęłam tę żabę, ktora mi sie dzis nawet śniłą czyt. zadanie zawodowe, ktore odkladalam. moze dziś się wyśpię
no to chyba dobrze, coo??
ja jednym okiem czytam wizaż, drugim na młodzienca swojego lookam, jedną reką mieszam ciasto na "bułki" coby moje chuopy miały co jeść, drugą ręką kurczaka przygotowuję...a odpisuję Wam stopą
jak ja lubię takie dni...powaga- im mam więcej do zrobienia tym szybciej się ogarniam...dom mam już posprzątany(łącznie z kocią kuwetą bleee), uprasowałam tonę ubrań dzieciowych, zupa zrobiona na najbliższe 3 dni będzie, oferty pracy przejrzane i cv rozesłane...z żab została mi taaaaka wielka ropucha do zrobienia ale jak to z ropuchami- biorę się za nią od 3 dni i az mi się rzygać chce na samą myśl- muszę ogarnąć pomysł jak zapisać dziecię me do państwowego przedszkola, zeby sie dostało...normalnie jak czytam co się w tym temacie dzieje to aż mnie ciary przechodzą...pewnie skończy się kolejnym rokiem płacenia po 1200pln za miesiąc- czyli prywatnym przedszkolem.
W panstwowych to jakaś maskra, a zebym chociaż wiedziała komu i ile w kopercie trzeba dać, to naprawdę dałabym łapówkę bez skrupułów...ale nie wiem, no kur.wa nie wiem eh...tak mi się chce poćwiczyć...ale moze wieczorem, bo z dziecięciem ja nie umiem

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora