Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koleżanka wyręcza TŻa we wszystkim- czy to normalne?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 14:09   #2
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
Dot.: Koleżanka wyręcza TŻa we wszystkim- czy to normalne?

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
Moja koleżanka mieszka razem ze swoim TŻem od roku, dziś opowiedziała mi taką historię:
Ona wstała rano, zjadła płatki, wypiła kawę z mlekiem i skończyło się mleko. Wyszła z domu do pracy, a ponieważ wyszła za wcześnie, to poszła jeszcza do sklepu po mleko, żeby jej chłopak miał mleko do kawy, jak on się obudzi.
Ona chodzi do pracy na 8-9 rano, chłopak około 11-12.
Czy to nie jest trochę dziwne? Chłopak mógłby spokojnie sam pójść po to mleko, ale moja koleżanka jednak uważała, że ona musi mu kupić to mleko, a nawet, że to by było chamskie, gdyby mu wypiła to mleko i nie kupiła nowego.
Na moje pytanie- a czy on by ci kupił mleko, gdyby wypił i byś nie miała rano do kawy? odpowiedziała- ja czasem piję herbatę rano...

Co do tytułu- takie historie się powtarzają, koleżanka miała z chłopakiem kiedyś jechać po meble do Ikei ale chłopak tak się wybierał przez kilka miesięcy, że w końcu ona sama pojechała kupować szafę
Na tym polega związek, czy ja czegoś nie wiem?
Ale co Cię obchodzi związek koleżanki? Ciesz się, że Ty tak nie masz.
Poza tym może koleżanka nie ma nic przeciwko chodzeniu rano do sklepu w celu kupienia mleka.