2007-06-01, 14:55
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: BLIZNY: potrądzikowe i inne, redukcja przez kosmetyki, zabiegi- ZBIORCZY
Sandrunia Niepoń niestety nie udało mi się ich zlikwidować przepraszam jak odebrałaś to tak , niestety w tej kwestii nic się nie zmieniło. Teraz przyglądam się mojej twarzy chyba uważniej niż w zeszłym roku i co za tym idzie bardziej krytycznie. I szczerze mówiąc widok w lustrze mnie załamuje szczególnie jak słońce zaświeci tak że te dziury jest mocno widać albo jak mam tłustą cere to też masakra. Te dziury są po prostu okropne, nie wiem czy tylko ja się tak odbieram ale naprawde nie czuje sie dobrze ze swoją skórą na twarzy, jedno szczęście że mam włosy którymi mogę zakryć troche te policzki ( bo to na nich są te dziury reszta twarzy jest ok) bo inaczej bym chyba z domu nie wyszła. Fakt że teraz jestem opalona i moim zdaniem wyglądam trochę lepiej przedewszystkim dlatego że nie mogłam już patrzeć na tą białą dziurawą plape. Normalnie jak widze w telewizji kogoś kto ma też dziury na twarzy ( nie blizny ciemne strupki tylko zwykłe dziury) to mnie krew zalewa wtedy sobie tak myśle czy u mnie też to tak widać?
|
|
|