Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O czym świadczy jego zachowanie????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 14:50   #1
ancia12
Przyczajenie

Question

O czym świadczy jego zachowanie????

Witam,
Proszę Was o radę. Poznałam jakiś czas temu fajnego faceta. Widzę jego zainteresowanie moją osobą.. Razem dojeżdżamy na zajęcia, ale na różne uczelnie. Widujemy się tylko w autobusach. On bardzo mnie adoruje, patrzy i stara się mnie dotykać (łapie za rękę czekając na moją reakcję, opiera swe nogi o moje). Czasem coś proponował (spotkanie), ale ja przez nieśmiałość za bardzo się nie zgodziłam, jednak jeśli byłam już na tak to i tak żadnego zaproszenia się nie doczekałam. On poza dojazdami nie utrzymuje ze mną kontaktu.. nie pisze itd. choć sama próbowałam to odpowiedzi były o zawężonej treści.. Znam z widzenia jego rodziców.. oni często mnie obserwują, zwracają uwagę, a wcześniej tak nie było. Mam wrażenie, że wiedzą o tym, albo coś o mnie.. Raz powiedział mi, że mógłby ze mną być... powiedziałam, że teraz nie czas na to... Jednak po namysłach gdy po czasie zaczęłam działać np. pisałam mu coś miłego czy inaczej podrywałam... to bronił się przede mną jak bym nie wiem co chciała... po prostu milczał i delikatnie się uśmiechał.. Powiedzcie proszę co o tym myśleć????
ancia12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując