Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 16:05   #203
rickybobby
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Obejrzałam kawałek jej filmu z planami na 2014... Kurczę, też prowadzę nieregularny tryb życia, często chodzę późno spać, nie zawsze też moje posiłki w ciągu dnia rozkładają się tak jakbym chciała. I też chcę nad tym popracować. Ale Oleska wygrywa wszystko. Mówi, że noooo siedzi zawsze do późna, więc potem jak już wstanie to nie może nic nagrać ani zrobić zdjęć, bo zaraz robi się ciemno. :O Słucham? To jeśli śpi do 15 to może niech zrobi sobie te zdjęcia zanim pójdzie spać? Po 7 jest już widno. Chyba, że kładzie się o 3, wstaje o 15 i potem się dziwi. Później też coś o jedzeniu wspomina, że to nie jest tak, że ona ciągle coś je, jakieś niezdrowe rzeczy, że jej waga wynika ze złej przemiany materii i z tego, że np cały dzień nic nie je, a potem pierwszy posiłek ma o 18. Jak wstaje o 15 to ja się nie dziwię, że "śniadanie" je tak późno. Myślałam też, że to "wzięcie się i zadbanie o siebie" o którym wspominała wcześniej będzie polegało na czymś innym... Oleska mowi, ze musi zadbać o zdrowie, bo za dużo pracuje. Czyli nie ćwiczenia, nie dieta - odpoczynek. (Tak, doskonale wiem, ze to też jest ważne.) Zawiodłam się, pitoli jak one wszystkie.
W jaki sposób ona funkcjonuje w mieszkaniu współlokatorskim z takim trybem życia?Kładzie się spać o 3 czy 4,a wcześniej od tej 12 powiedzmy nie korzysta z łazienki,kuchni tylko siedzi jak mysz pod miotłą w swoim pokoju?
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora