|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez Grace O Malley
Kochana, możesz dać mi namiary na panią od babeczkowego tortu? I więcej danych na ile osób jest ten Twój za 700zł? Cena nadal dla mnie trochę za duża, ale chętnie się dowiem jakie są możliwości. Może da rade wybrać bardziej ekonomiczną wersję...?
|
Jasne podam Ci na PW maila. T
Juz Wam pisze dokladnie jak to wyglada.
Tort jest na 100 osob. Ja chcialam najprostsze babeczki jakie sie da w sumie, bez kombinacji, ot zwykle, smaczne babeczki.
My zamowilismy mieszany tj 50 babeczek czekoladowych ( w srodku sa kawalki bialej i ciemnej czekolady belgijskiej) oraz 50 babeczke jogurtowych w srodku z konfitura wisniowa. Oczywscie na gorze ta biala chmurka posypana filetowa posypka. Do tego na gorze jest mini torcik ( oklo 17 cm srednicy tak dla symboliki do pokrojenia) o smaku czekoladowo-smietankowym z konfitura porzeczkowa pokrytym biala masa i osdobiony fioletowa wstazka satynowa i fioletowym kwiatem.
Najtansza opcja za 100 babeczek + ten torcik na gorze to koszt 670 zl. ( najtansza opcje to zwykle jogurtowe babeczki bez nadzienia z konfitury i/lub czekoladowe takie jak opisywalam)
Do tego dochodzi kosz wypozyczenia patery 50 zł ( ale ja akurat nie biore od tej babki patery bo mi sie one niezbyt podobaja)
Dowoz tortu na terenie Warszawy jest gratis.
Dodatkowo Pani moze do Was do domu przyjechac z babeczkami do sprobowania tez za darmo.
11.01.2013 kierrrrowca
|