2014-01-21, 17:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety w ciąży...
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Niech każda kobieta w ciąży od pierwszych tygodni nosi na głowie syrenę, będzie łatwiej ją zauważyć  A za nieprzepuszczanie jej gdziekolwiek postawi nogę powinny być mandaty 
|
Żenada 
Jak zobaczyłam ten wątek chciałam napisać to samo co Dudipopka,że kolejny wątek jakże w modnym stylu. No,ale czytam i jest ok :P
A odnośnie wątku,niewidze problemu,by ustępować ciężarnym w kolejce,matkom z dziećmi,starszym osobą,chorym itp.Zdarzyło mi się,pomóc wejśc do sklepu mamie z wózkiem przetrzymując drzwi,czy poczekanie aż mamy dwie z wozkami przejdą chodnikiem.
Ja się prawie całą ciąże dobrze czułam,nawet bardzo dobrze więc nie prosilam o przepuszczenie mnie w kolejce.Jedynie raz pan siedzący na kasie,wstał i dał mi swoje krzesło bym usiadła i on z mężem zapakuje zakupy.Jedynie pod koniec ciąży miałam zmalretowaną wątrobe,ale nie potrzebowałam przez to przywilejów
sublime,ale w uk są kasy pierwszeństwa.Znaczki są wózka inwalidzkiego i ucha,ale niewidziałam mamy z brzuchem czy z wózkiem. 
Wczoraj wchodząc do sklepu z wózkiem był mały stopień,a jakaś pani zapytała czy pomóc wnieśc wózek. Zaś w innym miałam problem z wyjściem,bo drzwi mi leciały. A z tyłu była mama z dzieckiem,a to wredota nie pomogła mi.
|
|
|