2014-01-21, 16:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
thidien mi się wydaje, że Twoja mama po prostu nie docenia tego, jaką fajna ma córkę... Tego niestety nie zmienisz mam dokładnie takiego samego ojca 
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
Chcialam sprostowac, ze torbe pakuje nie w poniedzialek tylko w czwartek oczywiscie zgodnie z umowa z dziewczynami 
|
Już chciałam się burzyć 
dla Wikinga i za wody i porody 
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Trisdom
Ok- zadzwoniłam do babci. Zaczęła opowiadac o swoim pierwszym porodzie. Połozna piła wódke z jej bratem, ja porozrywało- 28 szwów,z czego dopiero po 2 godzinach od porodu, bo lekarz się nie spieszył. Teraz, mimo operacji, ma nietrzymanie moczu.
Cudowne tematy. No, ale poród prawie 56 lat temu.
|
Aż chce się rodzić 
DObrze, że to było dawno temu 
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------
AAA i już wiem co miałam jeszcze napisać 
Wy tak piszecie o tych pampkach, a ja bym nie chciała dostawać pampersów pampki to jest coś co i tak muszę kupować, a ciuszków nowych nie kupię, nadprogramowych kocyków też nie, bom sknera i dla mnie to są miłe prezenty.
No ale w sumie jak widzę ile ciuszków macie, to nie dziwię się, że ich nie chcecie. Ja mam mało. jedną pralkę, ale własnie poczytałam mamucie styczeń/luty i one tam wiele ciuszków nie założyły, niektóre nawet bodów nie zakładały, a juz musiały mniejsze rozmiary oddać..
W każdym bądź razie ja bym wolała kocyki, ciuszki niż pampersy.
Cytat:
Napisane przez elunka88
Dzisiaj dzień dostaw!  przyszła pościel - ta z misiami, i materac  szkoda, że łóżeczka nadal nie ma 
|
Dla mnie już za dużo nie przyjdzie, ale jutro ma przyjść kurier z sokami smakowymi do kawy dla mnie Ola już limit wyczerpała teraz kolej na mnie 
A co do Twojego taty, to może tak być, że pomyślą o nim jak o ojcu ale to jest dziwne, bo jak brat się urodził, to mój tata miał 40 lat i to było na tamte czasy późno i później często spotykaliśmy się z sytuacją jak ktoś do niego dziadek powiedział. Dlatego lepiej chyba kogoś odmłodzić, niż postarzeć.

|
|
|