Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 16:41   #1470
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

thidien mi się wydaje, że Twoja mama po prostu nie docenia tego, jaką fajna ma córkę... Tego niestety nie zmienisz mam dokładnie takiego samego ojca

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Chcialam sprostowac, ze torbe pakuje nie w poniedzialek tylko w czwartek oczywiscie zgodnie z umowa z dziewczynami
Już chciałam się burzyć
dla Wikinga i za wody i porody

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Ok- zadzwoniłam do babci. Zaczęła opowiadac o swoim pierwszym porodzie. Połozna piła wódke z jej bratem, ja porozrywało- 28 szwów,z czego dopiero po 2 godzinach od porodu, bo lekarz się nie spieszył. Teraz, mimo operacji, ma nietrzymanie moczu.
Cudowne tematy. No, ale poród prawie 56 lat temu.
Aż chce się rodzić
DObrze, że to było dawno temu

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

AAA i już wiem co miałam jeszcze napisać
Wy tak piszecie o tych pampkach, a ja bym nie chciała dostawać pampersów pampki to jest coś co i tak muszę kupować, a ciuszków nowych nie kupię, nadprogramowych kocyków też nie, bom sknera i dla mnie to są miłe prezenty.
No ale w sumie jak widzę ile ciuszków macie, to nie dziwię się, że ich nie chcecie. Ja mam mało. jedną pralkę, ale własnie poczytałam mamucie styczeń/luty i one tam wiele ciuszków nie założyły, niektóre nawet bodów nie zakładały, a juz musiały mniejsze rozmiary oddać..
W każdym bądź razie ja bym wolała kocyki, ciuszki niż pampersy.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dzisiaj dzień dostaw! przyszła pościel - ta z misiami, i materac szkoda, że łóżeczka nadal nie ma
Dla mnie już za dużo nie przyjdzie, ale jutro ma przyjść kurier z sokami smakowymi do kawy dla mnie Ola już limit wyczerpała teraz kolej na mnie

A co do Twojego taty, to może tak być, że pomyślą o nim jak o ojcu ale to jest dziwne, bo jak brat się urodził, to mój tata miał 40 lat i to było na tamte czasy późno i później często spotykaliśmy się z sytuacją jak ktoś do niego dziadek powiedział. Dlatego lepiej chyba kogoś odmłodzić, niż postarzeć.

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora