2014-01-21, 17:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
noo zimno strasznie :P
ja dzisiaj wstałam plątałam się po domu i na 13 miałam zajęcia, więc 12:30 miałam wyjechać, a okazało się o 12:10 że mamy na dziś koniecznie oddać jakieś procedury na zarządzaniu a ja jeszcze w piżamie
wiec zaczęłam szybko je robić, poprosiłam kolegę żeby przyjechał po mnie 10 minut później bo się nie wyrobie, i już miałam drukować to okazało się że mój tusz w drukarce niebieski jest 'niezidentyfikowany'  nie że się skończył tylko że drukarka go nie rozpoznaje zaczęłam tam dociskać ten tusz ale dalej nie działał, na szczęście miałam jeszcze jeden nowy ale cała procedura wymiany tuszu trwa wieki jak się komuś spieszy a tu już 40 po, więc pisze koledze, że chyba pojadę na następną grupę, udało mi się zmienić niebieski to pokazało się, że czerwonego nie widzi to zmieniłam czerwony -drukuje! myślę 'uff' a tu wydrukowała się połowa i skończyły mi się kartki już się śmiałam w głos bo tyle niespodzianek co mnie spotkało się nie spodziewałam znalazłam jakiś stary blok rysunkowy, wyrwałam kilka wydrukowało się do końca, poleciałam na mkę tylko wsiadłam i ruszyłam było 13:05 (a zajęcia zaczęły się 13:00) dostaje smsa, że jestem zwolniona z egzaminu z tego przedmiotu i nie muszę już przyjeżdżać na zajęcia a procedury komuś przekazać żeby moje oddał
|