Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O czym świadczy jego zachowanie????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 17:10   #6
ancia12
Przyczajenie

Dot.: O czym świadczy jego zachowanie????

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
No co Ty Mallo, pewnie planuje zaręczyny i ślub oraz wybiera imiona wspólnych dzieci. W końcu kładł nogi i łapał za rękę czekając na reakcję - to był etap zalotów.

Pogrubione: tak serio to najlepsza rada, tylko że księżna pani chyba by chciała, aby pan proponował kolejne spotkania, a ona - znając życie i takie niezdecydowane księżne panie - znowu by nie miała ochoty / przeszkodziły by w tym jakieś bliżej nieokreślone okoliczności przyrody.

A tak całkiem serio: ogarnij się dziewczyno i zastanów się, czy ten konkretny facet serio Ci się podoba, czy Cię w dołku ściska tylko dlatego, że przestał za Tobą "latać". Żebyś komuś niepotrzebnie nie zawracała gitary. Jakby nie fragment o uczelni, to bym obstawiała wczesne gimnazjum.
Po prostu trochę się boję np. ewentualnej porażki, brak mi wiary w siebie.. dosłownie i głupio mi przed nim, że tak się zachowuję... Taaak powinnam się wstydzić!!! Pytanie było w jaki sposób mnie adoruje... a więc komplementami i szukaniem kontaktu fizycznego, by tylko się do mnie zbliżyć.. No jestem nieśmiała! Fak to utrudnia życie! Jednak dlaczego nie pisze do mnie? Nie raz próbowałam zainicjować rozmowę, pudło. I tak jak powyżej napisałam zdarzało się że powiedziałam tak np. na wspólną jazdę na rowerach, ale do dziś nic... Postaram się przełamać.. raz się żyje, jednak jest we mnie ten lęk...że zrobię z siebie pośmiewisko itp.
ancia12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując