Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 18:19   #1079
asiabb1983
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
No naprawde, jak bede miała taką passe dobra to normalniee

Rok temu o tej porze miałam problem ze nie mam zadnej pracy, a teraz bede miec problem ze mam 2

super gratuluje
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Laski wróciłam wląsnie z pracy dizisiaj mielismy uroczystość z okazji dnia babci i dziadka i gorzej sie stresowalam niz moje dzieci
Najpierw musialam wyglosic krótka przemowe troche się pomyliłam ale co tam.... a pozniej mowili wierszyki i spiewali piosenke- oczywiscie przy piosence sie zryczalam na maxa bo byla strasznie wzruszająca.... Ja przezywalam to podwojnie bo po pierwsze akurat mi babcia zmarla a po drugie to moja pierwsza taka uroczystosc w przedszkolu z moimi dzieciakami....

niedziwie się ,ale musiało być naprawde wzruszająco ja też się wzruszam jak ide na przedstawienie moich dzieciaków
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Bunny właśnie fotki dopiero mi uświadomiły ze ten kolor nie trzeba poprawiać a pasuje mi ten odcien?
Dzieki dziewczynki za mile slowa.
Czeko jeszcze gratki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Ja mam 180 do suchej i mi podszedl 150za jasny więc nie pomogę

Bunny co do alterry to mi tamten pasował. Teraz nam jakis z migdałem i kaplica. Tylki ze ja używałam tego szamponu z alterry na zniszczone bardzo włosy, może to ma jakieś znaczenie.
Az 3dni mialam dobre włosy po oczyszczeniu malwa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pasuje pasuje
Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość

Sesja sresja, już mam dość. Siedzę z farbką na głowie.
nadal C10?

u mnie minie dwa tygodnie teraz od koloryzacji i kolor z chłodnego zrobił się naturalny raczej słoneczny , ale mi to nieprzeszkadza ,tylko mam wrażenie, że jednak po los angelesie był bardziej chłodny z połyskiem i błyszczał się lepiej i praktycznie podobał mi się bardziej , więc teraz chyba zrobie znów los angelesem , żeby porównać jeszcze raz

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora