Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem ze zrzuceniem 4kg..pomocy!;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 17:29   #2
Paulinka675
Zakorzenienie

Dot.: Problem ze zrzuceniem 4kg..pomocy!;)

Cytat:
Napisane przez Adriana8 Pokaż wiadomość
Kochane wizażanki, mam następujący problem: bardzo ciężko idzie mi zrzucenie 4 kg wagi..co stracę ok. 2kg to po jakimś czasie wracają.Czeka mnie wesele za 3 miesiące, więc zaczynam już myśleć o jakiejś diecie i ruchu żeby na stałę pozbyć się tego nadmiaru kilogramów
Mój przykładowy dzień:
śniadanie - bułka pełnoziarnista z jajecznicą z 2 średnich jaj i herbata zielona z sokiem malinowym
2 śniadanie: banan/orzechy pistacji/ jabłko;
obiad: szpinak, ryba, ryż/makaron pełnoziarnisty
kolacja: bułka z serkiem twarogowym typu Turek
Dodatkowo co 2 dzień staram się biegać po 35-45 minut
i codziennie wykonuję 15 minutowy zestaw ćwiczeń na brzuch (abs) i pupę a w co 2 dzień jeszcze na górne partie ciała: ramiona,
Czy może któraś z Was pomogłaby dopracować mi dietę i wysiłek fizyczny aby w końcu przynosiło mi to jakieś rezultaty?
Może któraś z Was ma dietę którą mogłaby spokojnie polecić i na niej udałoby mi się zrzucić z wagi te 4 kg. Z góry dziękuję za wszystkie opinie!
15 min ćwiczeń codziennie to bez sensu, wiesz ze tłuszcz spalasz po 30-40 min wysiłku aerobowego?

albo bieganie
albo zestaw ćwiczen ktory robisz + np 1h rowerek treningowy

na kolację nie jedz węgli tzn pieczywa, zrezygnuj z banana i jablka bo to też węgle i cukier (przynajmniej na czas redukcji wagi), albo ogranicz ilość

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując