Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 17:50   #704
kathy8998
Rozeznanie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8

Cytat:
Napisane przez Kolorowa89 Pokaż wiadomość
bo staram się o staż z UP (wiedzą o tym) i jak się interesują stażami to wiedzą, że oferty się pojawią dopiero w połowie stycznia . teraz jest czas na składanie wniosków przez pracodawców.
Ja bym i tak zadzwoniła Niby moja kadrowa też wiedział kiedy i co, a jak do niej poszłam, to się okazało, że nie wiedziała kiedy się zaczął nabór, a wniosek złożyła ostatniego dnia naboru rano ) Ja szłam bezpośrednio do mojej kadrowej, żeby o sobie przypomnieć i potem dzwoniłam do UP czy dotarł wniosek. Też nie lubię być natrętna, ale z drugiej strony, jak samemu nie przypilnujesz, to nie ma żadnej gwarancji, że inni nie zapomną/oleją.

U mnie dziś wysyp ogłoszeń. Wysłałam 1 CV na stanowisko Asystenta Biura Centrum Handlowego (czyli trochę PR, trochę marketing).

niemodnaPOLKA ja bym wysłała na zastępce, a w liście motywacyjnym zaznaczyła, że interesuje Cię też stanowisko sprzedawcy. Spróbować nie zaszkodzi
kathy8998 jest offline Zgłoś do moderatora