Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zdjecia fitnessowe, ktore was motywuja :) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 18:02   #3595
cacajuate
Zadomowienie

Dot.: zdjecia fitnessowe, ktore was motywuja :) II

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Jak trzeba być ograniczonym, żeby nie wiedzieć, że oznaczenie literowe w miseczce to różnica między obwodem w biuście a obwodem pod biustem, miseczka D u osoby z 30 kg nadwagą będzie więc równie rzadka jak 80B u szczupłej dziewczyny.
Żeby tak pisać to trzeba NIGDY W ŻYCIU nie mieć absolutnie NIC do czynienia z bielizną i biustem.

Fajnie?
Biustonosze nie sa naturalne, zdrowie i fitness jest. I masz racje, nie wiem wiele o biustonoszach (chociaz akurat to, co napisalas wiedzialam, i wiedzialam, ze zaraz wizazowy front obrony miseczek sie odezwie). Ale od skutkow niewiedzy nt biustonosza cukrzycy nei dostane, natomiast od elementarnej niewiedzy nt jedzenia czy sportu owszem mozna miec problemy. Juz nie wspomne o tym, ze niektore kobiety maja tak maly biust, ze zbedny jest im w sumie biustonosz, natomiast miesnie posiadaja wszycy, o ile sie nie myle :P
Generalnie moglabys to samo napisac o wiedz nt odcieni szminek dla mnie. Porownujesz bzdety modowe ze zdrowiem, kompletnie nieadekwatne.

Meksyk i bieganie na fejsie TUTAJ
cacajuate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując