Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 18:04   #1570
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
ja to mam ochote na zupe, ale szczerze i bez bicia musze sie przyznac ze nie umiem gotowac zup tzn. nigdy nie probowalam ja zawsze zajmowalam sie drugim daniem a mama zupa nie wiedzialam ze tak szybko wyprowadze sie z domu ( myslalam ze mam jeszcze czas sie nauczyc )
Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
ja też długo nie umiałam gotować zup i nie wiem czemu się ich bałam A teraz śmiało gotuję wszystkie zupy
Te długo nie gotowałam zup a teraz często i uważam, że to banalnie proste

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
a ja miałam zrobic devolaye ale niestety piersi z kurczaka były malutkie i po rozbiciu stwierdziłam ze nie bede sie w to bawić i zrobiłam kotlety smażone w cieście (smażę na olivie z oliwek takiej specjalnej do smażenia dzięki temu nie są ciężkie)....stwierdziłam ze moja Zuza jest dziwna zamiast jeść pyszne młode ziemniaczki z masełkiem to ona zażyczyła sobie jeść kotleta z pomidorami i tak sie zajadała a na deser zamiast banana to grejfruta zjadła ale ona zawsze była "inna" strasznie lubi wszystkie warzywa i owoce nawet czosnek je, cieszy mnie to i dziwi zarazem bo dzieci zazwyczaj wybrzydzaja...
Mój synek też wszystkich zadziwia tym co je. Nie wybrzydza. Lubi wszelkie kasze, warzywa, owoce, ryby. tak jak Twoja córka lubi czosnek, cebulę. Jednak pomidora za ziemniaczki by nie wymienił

Cytat:
Napisane przez angelika__2014 Pokaż wiadomość
Wyszłam właśnie ze szpitala. Czekałam cały dzień na USG i musiałam się przypomnieć bo sobie o mnie zapomniała cała świta.
No ale tak to jest jak lekarz prowadzący idzie na niezapowiedziany urlop i nikt inny się nie zainteresuje to trzeba jakoś samemu walczyć o uwagę.
Po krwiaku ani śladu nie ma. Najwidoczniej to on był powodem krwawienia. Był gigantycznych rozmiarów i nie mógł się wchłonąć mimo leżenia. Warto było poczekać na tak wspaniałą informację. Dzidzi ma 12 tyg wg USG. Serduszko bije miarowo i ogólnie bardzo żwawe. Ciąża już nie jest tak mocno zagrożona. Dalej mam się oszczędzać i uważać bo dalej krwiaki u mnie mogą się pojawić.

aleeeeeeeeeeeeee jestem szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Super wieści Witaj w domu!