2014-01-21, 19:05
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
Napisane przez madziuuula
Moje pomysłowe młode
I cały spacer tak szedł, ważne że w uszka ciepło było 
|
Świetny no i pies 
Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd
odebrałam wyniki i morfologia ok, tokso też, mocz w miarę jakieś kryształy obecne nie wiem o co chodzi a glukoza hmm na czczo wporządku a po 2 godz mam wynik 7.90 a norma jest do 7.80 czyli lekko podwyższona mam sie martwić ??
|
Skontaktuj się z lekarzem, ja bym zrezygnowała ze słodyczy żeby nie pogorszyć wyników, jakby Ci lekarz kazał powtórzyć badanie
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Ja chciałam zadzwonić do babci... ale jak ostatnio byłą u rodziców, to zostawiła u nich telefon i nie mam jak Jej życzeń złożyć 
Przez chwilę pomyślałam o poczcie kwiatowej, dziś by dostała... ale jak zobaczyłam ceny to zrezygnowałam...
to trzymam  by tym razem to już Ci poszło...
No na excela nie ma wyjścia, musisz po prostu usiąść i poćwiczyć różne zadania... jak znajdę jakieś fajne, to Ci podrzucę, ale jak TŻ wyemigruje do pracy, bo już mi głowę suszy, że się nim nie zajmuję
Bo z Ciebie ciężarówka z doczepką jest
A ja byłam na spacerku dotlenić dzidziusia... i znowu tak mnie w krzyżu boli, że się ruszać nie mogę...
|
Znowu po spacerze, albo robisz je za intensywne albo za długie trzeba cie przypilnowac!
Dziś straszne warunki na drogach i dwa razy mialam mega skrobanie auta i ślisko niemiłosiernie.
Dziekuje dziewczyny za doradzenie w laktatorach.
|
|
|