2014-01-21, 19:23
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Cytat:
Napisane przez cassia774
Hej dziewczyny bardzo dlugo nie bylo mnie w Pl a chcialabym kupic jakies kosmetyki. W ogole nie wiem co wybrac. Moglybyscie mi polecic kosmetyki do pielegnacji ciala ( skora sucha) , twarzy(cera mieszana) i wlosow( potrzebuja blasku , nawilzenia oraz regeneracji na dlugosci i koncowkach) zarowno dla kobiet jak i dla mezczyzn( TZ ma cere mieszana ze sklonnoscia do tlustej). Interesuja mnie rowniez kosmetyki do makijazu jak i lakiery do paznokci. Zarowno kosmetyki do pielegnacji dziecka jak i dla kobiet w ciazy. Swego czasu Rossmann mial duzo dobrych produktow z marek wlasnych ale nie wiem jak to jest teraz. Z gory dziekuje za wszystkie porady.
|
Ze swojej strony mogę polecić balsam z Isana Med 10 % mocznika, z Isany również krem do rąk z mocznikiem, pomadki Wibo Eliksir, odżywkę z Nivea Long Repair, szampony i odżywkę z Alterry, lakiery piaskowe Wibo, błyszczyki i korektor pod oczy z Eveline, krem BB z Under Twenty, pomadkę do ust Alterra, żółty tusz do rzęs z Lovely. Fajny też jest jedwab z Green Pharmacy i masła do ciała z tej samej firmy.Jeśli chodzi o kosmetyki dla dzieci i kobiet w ciąży, to możesz przejrzeć na KWC kosmetyki Babydream . Możesz też spojrzeć na żele pod prysznic z Isany, są niedrogie , a może akurat coś ci wpadnie. Przepraszam, że tak nie po kolei ,ale pisałam z głowy. Wymieniłam kosmetyki, które sprawdziły się u mnie 
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Byłam dziś grzeczna w Rossmannie Kupiłam tylko ten nowy żel z Isany (jedyny z tej marki, którego zapach mi się podoba) i matowy top coat z płatkami brokatu od Wibo nr 1(złoty) . Jest piękny
|
|
|