Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 18:30   #1639
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
No i Policzanka widziała Ją w klubie, więc czyta

.
pasek ktory widac w klubie nie mowi o tym ze osoba przeglada klub, tylko pokazuje ostatnio logowane osoby i wcale klubu nie musza przegladac.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, zmieniam mleko młodemu, bo nie zakupiłam tego bebilonu tylko coś podobnego co poleciły mi dziewczyny na hiszpańskim forum.

Zostało mi jeszcze pół opakowania starego, mam podać je do końca i zacząć nowe, czy mieszać nowe ze starym ??
ja nie mieszalam.

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość

Tassia mi sie wydaje ze ona nawet nie ma czego ignorowac bo ona po prostu nas nie czyta, jakby czytala to by na 100% jakos zareagowala
takie samo wrazenie odnosze.

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Tak, ustaliliśmy, że spróbujemy. Chociaż każdy mi mówi, że źle robię. Ale rozumiem. On zarzeka się, że sam nie wie po co to było, chyba tylko po to, żeby pojął parę rzeczy. Dla mnie jest niedojrzałym do życia w rodzinie egoistą. Nadal nie myśli jako "my". Co prawda ostatnio włączyło mu się jakieś love, ale ja jedynie węszę w tym jakieś drugie dno. Na ile mogę, na tyle go "pilnuję". I już nie jestem tak cierpliwa. Czasem tak po nim cisnęłam, że aż mi go żal potem było. Jest jeszcze dużo pracy nad tym wszystkim, bo ja jestem tak zniechęcona, że nawet nie potrafię się do niego w nocy przytulić. Zobaczymy co dalej z tego będzie.
a masz swiadomosc tego ze tak juz moze byc caly czas? zaufanie ciezko odbudowac, a ty do tego jestes tak wewnetrznie najezona, ze sama sobie nie pozwalasz na to.
niestety w takich sytuacjach dopierdzielanie jest na porzadku dziennym, do tego wypominanie i ogolna frustracja.

ja pamietam swoja sytuacje z exem z ktorym bylam przed tz. ex zdradzal mnie z 3 babami rownolegle. dowiedzialam sie o tym nie chcialam znac, ale tak mi wiercil dziure w brzuchu ze wybaczylam. rok sie jeszcze przebujalismy ale to nie bylo zycie tylko wieczne dopierdzielanie mu, weszenie spiskow, sprawdzanie telefonow i kompa, wiczny niepokoj i niepewnosc, czy przypadkiem mnie nie zdradza. uwazam to za zmarnowany rok, ale gdyby nie to nie poznalabym meza

rozumiem tez ze probujesz ze wzgledu na Erniego, ale przeanalizuj sobie czy warto.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora