Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wakacje w Londynie od 3 tygodnia czerwca do 1 tygodnia września:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-01, 15:57   #1
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

wakacje w Londynie od 3 tygodnia czerwca do 1 tygodnia września:)

Wybieram sie na wakcje do Londynu, tak jak w temaciu od 3 tyg. czerwca do 1 tyg. wrzesnia i może wizazanki mieszkajace w Londynie podpowiedza mi co nie co? Przedewszystkim kiedy najlepioej robic zakupy, bo wyprzedarze sa najlepsze i w jakich miejscach? Na pewno przez pierwsze 2 tyg. nic nie bede mogla kupic, bo wyplaty nie bede mialaa po za tym planuje schudnac tam troche i dopiero później sie obkupić, ale tak bardzo chcialabym dostać namiary na sklepy z przystepnymi, a nawet bardzo niskimi i super fajnymi ciuszkami. A propos odchudzania, czy znacie jakies kluby, np. taneczne, do ktorych mozna uczesczac i jest fajne. Ja w Polsce chodze na latino solo, czy jest cos podobnego w Londynie i nie kosztujace strasznie duzo? Albo jakis klub fitness i aerobic ( lubie step) mi zarekomendujecie? Czy fryzjer jest tam drogi i czy warto tam chodzic? czy kosmetyki sa drogię i jakie sa fajne? Jakie miejsca (rozrywk) warto obejrzec? No nie stetyt jeszcze nie ma,m 18 latale ukoncze na wakacjach, tuz przed porotem I CZY FAJNI FACECI TAM SĄ? licze na szczere odpowiedzi, szczegolonie o facetach i doradzcie mi wogole cos, gdzie moge spedzic czas super, bede pracowac po 40 h tygodniowo wiec troche czasu bede miala. Aaaa, jeszcze... czy tam wyzywienie same(zakwaterowanie mam za darmmo) jest drogie, słyszalam, że 20 funtów tygodniowo wystarcza w zupełności, czy to prawda?
Bardzo bardzo prosze Was Drogie Wizażanki-Emigrantki pomózcie
malinowo-truskawkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując