Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-01, 16:01   #13623
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
Nom Dostałaś może list od OMS czy tam OKS (widziałam przy jej nazwisku obie nazwy) o zmianie dnia wysyłkowego na A? W ogóle we Fromborku już nie będzie zbierania zamówień To ciekawe jak konsultantki będą je składały
Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Jedna z moich klientek wziela zamowila juz jakis czas temu ta wode Island Vibe, jest zadowolona ale mowi ze brudzi ubranie? Ze trzeba psikac tylko na cialo to ta tlusta czesc zostawia plamy? Normalnie az nie wiedzialam co powiedziec bo nie mam tych perfum, chociaz sam zapach bardzo mi sie podoba, ale jesli brudza to musza byc bardzo niefunkcjonalne...?
Mam Island Vibe i pstrykam na ciuchy, nic brudnego nie zostawia
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Stwierdziłam że to MyAvon to głupi pomysł - napewno nie wejdę w to i klientkom tez raczej odradze. Po pierwsze: przecież nie do końca życia bedę konsultantką, po 2. z lekka obciach powiedziec komuś że mam tel w Avonie, po 3. Scarlet pisała że konsultantka musi miec w avonie tel i jej bede przysyłac faktury itp - za skomplikowane wiec to bedzie i nie chce miec dodatkowych papierów na głowie
Oferta beznadziejna, nam przynosi kłopoty i telefon złom
Nie wyjdzie to u mnie, będę odradzała jak tylko się da i na pewno skutecznie
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora