Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanik / brak okresu, nieregularne miesiączki, bolesne miesiączki, obfite krwawienia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 20:15   #654
dariakosmet
Przyczajenie

Dot.: Zanik / brak okresu, nieregularne miesiączki, bolesne miesiączki, obfite krwawi

Cześć Dziewczyny! Mam strasznie bolesne miesiączki. Niedość, że bóle w podbrzuszu (skurcze) są tak silne, że dostaję zimnych potów, rozwolnienia i niemal utraty przytomności to jeszce dolegają mi bóle żołądka. Na bóle podbrzusza pomaga mi jedynie Ibum, ze wszytskich testowanych mi tabletek (a były to i apap, i no-spa, i ketanol i tramal, którym się naćpałam) sprawdza się najlepiej. Natomiast na ból żołądka nie pomaga mi nic jest to specyficzny ból, gdyż nasila się kiedy cokolwiek zjem, a nawet gdy się napiję ( nie ma znaczenia czy jest to woda, herbata, rumianek, czy alkohol, aczkolwiek przy ostatnim nie da się wytrzymać).. Do tego brzuch mam przez caały okres strasznie wzdęty, nie mogę się zgiąć, chodzę przygarbiona, bo wyprostować w 100% też nie dam rady. Przy każdym kichnięciu, kaszlnięciu itd. również strasznie boli. Nie wiem już co mam robić, nic mi nie pomaga na to, a przez to cały tydzień mam wycięty z życia, nigdzie nie mogę spokojnie wyjść, a nawet zjeść normalnie obiadu! Miała któraś z Was coś takiego? POmóżcie proszę..
dariakosmet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując