Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez nephelim89
Dziekuje za odpowiedz
W koncu przyszla paczucha z kojcem i niania elektroniczna. Tz wybieral nianke i w sumie sadzilam ze wybierze byle co a jestem mega pozytywnie zaskoczona. Wyszlo na to ze sluchal jak mowilam ze zalezy mi aby miala kilka funkcji dodatkowych .
Czy ktoras z was uzywa juz kojca ? Bo nie wiem czy warto rozkladac go juz
Wysłane z mojego HP Slate 7
|
Moi znajomi też mieli kojec przy pierwszym dziecku i niezbyt się sprawdził. Synek strasznie się denerwował, że musi w nim siedzieć 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
ja nie mam kojca,mam łóżeczko turystyczne.ale jak ściągn ę wyższy poziom to też chyba będzie mogła być jak w kojcu?
|
ponieważ na ferie jadę z Julem do mamy na kilka dni rodzice kupili mu łoże turystyczne! ale jest fajne ma nawet bujaki do bujania 
Cytat:
Napisane przez kaska87
a ja dziwnie się czuję, naskoczyłyście na t_89 nie wiem za co  w sumie ja też nie zasługuję na bycie Waszym ziomkiem bo też zapytałam- nie ma przecież obowiązku nadrabiania  dopiero jak mi Madziuchna napisała to postanowiłam nadrobić...
a co do buźki  czy  to sorry ale to jednak klawisz dalej....
|
ja też 
Cytat:
Napisane przez kaska87
nie wiem czy to możliwe, żeby 4,5 miesięczne dziecko rozumiało co do niego mówię  ale kilka razy na tekst "pupa do góry" podnosi ją sam  jak zmieniamy mu pieluszkę 
|
dla Mikołaja!