Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 19:32   #441
witchwq
Zakorzenienie

Dot.: Koty - część VIII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
witchwq - szkoda ogoniastej... nie ufam kupowaniu gryzoni w sklepach, krócej żyją
Niestety Zdrowy myszoskoczek zyje nawet do 6 lat (taki z zoologa ok 3-4 lat). Szara byla z nami 1,5 roku, gdy ja kupowalismy miala ok 2 miesiecy. Wiem, ze to zle, kupowac w sklepie (ryzyko wad genetycznych, chowu wsownego itd, itp)... ale z drugiej strony nie chcielismy zaczynac od razu od psa czy kota ze wzgledu na dzieci. Chcielismy, zeby najpierw nauczyly sie zajmowac malym zwierzatkiem. A potem sie w nich zakochalismy, wiec stadko sie powiekszylo...

Gerbilarium zdezynfekowane, wszystkie zabawki tez. Wymieniona wysciolka. Tylko tak strasznie plakac mi sie chce, gdy widze jak Biala buduje sobie gniazdko, w ktorym nie bedzie miala sie do kogo przytulic Probowalismy dzisiaj zaprzyjaznic ja z jedna ze stadka, z ktora kiedys mieszkala, ale nic z tego, moze powoli sie uda....

Edytowane przez witchwq
Czas edycji: 2014-01-21 o 19:36
witchwq jest offline Zgłoś do moderatora