Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 19:46   #4766
cebulova
Zadomowienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość

Aaa no i mam w końcu wyniki, nie ma dramatu w sumie ..

LH 8,89
FSH 8,44
PRL 310,9 (czyli ok 15 tych drugich)

W sumie bałam się, że FSH będzie większe, bo 4 lata temu miałam ok 7 .. ale jeszcze są ostatnie chwile świeżości jajników
No mówiłam,że nie masz się czego bać.

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Zdrętwiałe palce to już chyba skutek ciąży?
Mi w nocy bardzo drętwieją palce
Prawdopodobnie od ciąży, w szczególności oba środkowe palce są poszkodowane. Rano nie mogę ich zgiąć.

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość

Odebrałam dziś wyniki z posiewów
ja wyhodowałam jednego paciorkowca Streptococcus Agalactiae
a mój Tż (przypominam uparłam się na jego posiew) ma aż dwie bakterie: Streptococcus Agalactiae (czyli tę co ja mam) i Enterococcus Faecalis (to jest bakteria kałowa, na którą był już kiedys leczony, jak widać z gó.wnianym skutkiem, na szczęscie do tego Gina już nie chocdzę, który go na to leczył ), tyle u mnie
No to jest trop w jakm kierunku się leczyć. Poantybiotykujecie się, zrobicie ponowne posiewy na sprawdzenie i jazda.

Wróciliśmy od babci właśnie. Ledwo wysiedziałam tak mnie ciśnie mały. Buty już mi mąż wiąże bo nie daję rady.
Zaszłam do rosmana przy okazji, kupiłam farbę do włosów i ten krem nivea na każdą pogodę dla synka.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora