2005-06-19, 21:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: plastry antykoncepcyjne
Cytat:
Napisane przez SKARABEUSZEK
Proszę Cię Mimbi napisz skąd jesteś i w której aptece kosztują 45,00 bo ja płaciłam 61,00 ale teraz znalazłam aptekę w Chorzowie na Ryszki i tam kosztują 55,00. Zawsze to jakaś oszczędność a za 45,00 to już wogóle cudo. Dziękuję i pozdrawiam 
|
Czesc, jestem z Bydgoszczy, kraze pomiedzy nia a Toruniem, wiec raczej do Chorzowa sie nie zapedzam Napisz mi mail na marta@airfactory.org moze cos wykombinujemy.
Dziewczyny, mam jeszcze pytanko odnosnie Evry, mam nadzieje, ze ktoras z Was mi pomoze. Otoz dzisiaj dostalam miesiaczke, a do ginekologa ide dopiero w srode, tak jestem zarejestrowana pechowo. Pierwszy plaster nalezy nakleic pierwszego dnia miesiaczki, zeby byl najbardziej skuteczny. Jesli naklei sie pozniej niz 24 godz od jej wystapienia, trzeba stosowac antykoncepcje wspomagajaca. Pytanie mam - ile pozniej niz 24 godziny? Bo przeciez sroda to sa trzy doby pozniej. Jesli zaczelaby naklejac je w srode + prezerwatywa, to bylyby tak samo skuteczne, jakbym zaczela naklejac je np. 30 godzin po wystapieniu miesiaczki?
|
|
|