Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 21:20   #1915
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Nie pamietam która (Flight? Cloud? ) polecala krem do depilacji Bielendy "Vanity laser expert", ale jestem jej bardzo wdzięczna Super gładki efekt, co przy moich czarnych krzaczorach jest mega trudne

Siedze teraz w wannie i robię sobie małe spa przed jutrzejszym wyjazdem do term

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ja też nie wierzę i nie o to przesłanie akurat mi chodziło Myślę tak jak Ty. Raczej chodziło mi o to, że odpuściła mierzenie, liczenie i udało się. Kolejny raz sprawdza się coś przed czym broni się większość osób starających Jest to trudne, ale się da To jest trochę jak z rzucaniem palenia Potrzebna silna wolą
A mnie szczerze mówiąc ta historia ani trochę nie pokrzepila, ani tym bardziej nie skłoniła do przemyśleń typu: "mojej, faktycznie trzeba odpuścić"
Przecież tak naprawdę ta dziewczyna w ciągu 2 lat starań zaszła w ciążę 2 razy - a przecież wtedy mierzyla temp, latala po lekarzach itp... więc raczej ciężko powiedziec, ze to ja blokowało
Ja nie mówię, ze nie warto odpuścić - nawet jak nie dla samego faktu zaciazenia, to chociazby dla własnego zdrowia psychicznego Ale akurat w tej historii nie dopatrywalabym sie jakiegoś związku

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

ja tez sram regularnie czy jest tu wiecej regularno-srajacych????
Zglaszam sie!
Kiedys miałam z tym duży problem, a teraz co rano zaliczam wizytę w kibelku