Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 20:38   #237
Krowa1989
Raczkowanie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo kochana za tą informacje(mi też zaczyna przechodzić z dłoni na ręce już). Dziś już mam dość ładnie zagojone ale pewnie kłopot powróci jutro lub pojutrze.Nazwy maści już sobie spisuje.
Jeszcze raz DZIĘKUJE

Cała przyjemność po mojej stronie. Mam nadzieję, że maści dadzą Ci szybką ulgę, jak mnie, bo to naprawdę jest uciążliwe i bolesne. Już mi wszędzie ładnie zeszło, ale tak jak piszesz nawraca na dłoniach, a wtedy szybko smaruję i jest oki. I jeszcze z takich wspomagaczy, to pij sporo wody, bo skóra po tych masciach jest mocno przesuszona, i nawilżaj dłonie kremami regenerujacymi i odzywczymi (polecam czerwony rossmannowski). Ja przy mocno zaognionych zmianach w ogóle odstawiłam dotychczasowe kosmetyki i stosowałam żel do mycia dla dzieci Babydream (jako mydło i żel pod prysznic). A po każdym myciu rąk smarowalam sie kremem Babydream na niepogodę. Dało to naprawdę fajny efekt, więc może skorzystasz.
Krowa1989 jest offline Zgłoś do moderatora