Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 21:46   #1520
agunia4ever
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez BeautifulLie Pokaż wiadomość
Hej kochane, ja wylądowałam na IP lekarz chce mi podać sterydy na rozwój płuc synka, oprócz tego mam dalej stawiania i stwierdził że mały może być zbyt mały (ciekawostka od miesiąca nie mialam usg i nie wiem skąd to wnioskuje) boję sie i nie chce tu być, czekam na usg mam je mieć dzisiaj.

Wysłane z telefonu...
Ojoj Kochana 3mam mocno kciuki. Mam nadzieję, że USG wskaże odpowiednią wagę. Tak myślę, że lepiej żeby sterydy podano bo to zawsze zabezpieczenie dla płucek. Dobrze, że od razu się Tobą zajęli i zrobią USG jeszcze dziś. Nie pozostaje nam nic innego jak zaufać lekarzom i być dobrej myśli. Ściskam Was mocno :przytu l:

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Ja też melduję się po wizycie - fiuuuu, jak mi ulżyło
Wieści to 3x i 2xmałe
Z superowych wieści: Mała się obróciła jednak teraz wzorowo ułożona podłużnie główkowo. Szyjka trzyma bardzo dobrze i nie mam już anemii, a nawet wynik blisko granicy nie jest Mała waży prawie 2 kg bez 7 dag
Z mniej dobrych to jestem +13 i rzeczywiście mam infekcję
Ulka na USG dzisiaj śmiesznie bawiła się rączkami, więc zdjęć buzi nie mam, ale uśmialiśmy się wszyscy, bo wyglądało jakby grała na trąbce.

Pytałam o te twardnienia, lekarka zapytała czy często się tak zdarza, ja mówię, że w zasadzie pierwszy taki wieczór miałam. I wyszło na to, że teraz jak Mała się obróciła, może trochę na tę szyjkę naciskać i to może powodować skurcze, ale brać dalej te 3x2 magnez i w razie W nospę i powinno być dobrze, bo szyjka trzyma.
Czyli właściwie same dobre wieści Bo te 3 + są znacznie większe niż te 2-. Gratuluję

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora