Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 21:42   #1907
Kornella
Zadomowienie

Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV

Witajcie!

Przeczytałam kilka stronek Waszego watku o bieganiu, i jeszcze bardziej mnie zainspirowałyście.

Od dawna chciałam zacząć biegać, jednak największym problemem sa chyba buty bo one sa najważniejsze. Średnio mnie stać na jakieś choćby za 200 zł. Niestety jeste jeszcze na utrzymaniu rodxiców. A w trampkach tez nie chce biegac, bo jeszcze nałapie jskiejś kontuzji

Poza tym, boję się że moje łydki dostaną mięśni, a tego nie chce, bo i tak są za duze i za grube. Tylko nie myslcie że mam nadwage, wagę mam w normie. . Jednak chciałabym zrzucic jakies 5 kg. Myslicie że dzięki samemu bieganiu dałoby radę ?
A co do stroju to musi byc jakas specjalna koszulka oddychajaca czy wystarczy zwykły T shirt ?

Ryzykujecie i kupujecie buty przez internet ? Czy jednak w wiekszym mieście ? Mozna wiedzieć w jakiej cenie sa wasze buty i ogolnie jakie polecacie ?

Wiem, wiem że jestem zielona, ale jeszcze nie biegam i nie wdrążam sie w te tamaty tak jak Wy

Pozdrawiam cieplutko

~Erica Spindler
Kornella jest offline Zgłoś do moderatora