Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 21:44   #4840
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
My też chcemy książki. Nie mamy specjalnych wymagań (przygarniemy wszystko od powieści po albumy ze zdjęciami ). Rozdaliśmy już kilka pierwszych zaproszeń najbliższej rodzinie, u której byliśmy na Boże Narodzenie i wszyscy pytali, jakie miałyby to być - wymieniłam kilka konkretnych tytułów, TŻ dodał, że on ucieszyłby się z książek kucharskich z ładnymi zdjęciami (uważa, że tak źle gotuję, czy co )

Z winem u nas byłoby trudno, bo oboje go nie lubimy i wszystkie nam jednakowo nie smakują. Chyba, że wermut, ale głupio prosić o wermuty

Odebrałam dziś z poczty sukienkę na poprawiny jest śliczna, ale kolor jednak nie jest taki, jak na zdjęciu. Spodziewałam się jasnego turkusu z przewagą niebieskiego, a jest ciemniejszy z przewagą zieleni. Ale gdy próbuję zrobić jej zdjęcie, wychodzi mi taki sam, jak w katalogu
Co prawda źle nie jest, w tym odcieniu jest mi chyba nawet lepiej - wygląda bardziej jak ten po prawej

Co więcej, mam do niej idealne szpilki
ta druga sukienka ma przepiękny kolor
książkę kucharską to i ja bym w sumie chciała i zgadzam się z Twoim Tżtem - z ładnymi zdjęciami
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Do tego zamawiając przewodniki i albumy podróżne myślę przyszłościowo-będzie co postawić na półkach w moim przyszłym biurze doradzctwa podróżniczego
aaa no to super to jasne, że trzeba myśleć przyszłościowo
ja thrillery medyczne bym postawiła w laboratorium

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora