Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 22:16   #4847
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dla wszystkich zainteresowanych daje realacje z użytkowania lakieru do ust YSL. Malowałam usta okolo 15.30 (zdj.poniżej). Bylam na zakupach, wrocilam z zakupow, bylismy u Babci TŻta na ciachu i kawie. Szminka po 5h jest nadal jest na ustach tylko nie ma połysku, zrobiła sie satynowa. Jednym słowem polecam bardzo, idealna na ślub i wesele warta swojej ceny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
ale czaderska !! chce taką !! ale w PL będzie do kupienia może za jakieś 10 lat

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Hej Kochane!

Nadrabiam, nadrabiam i nadrobić nie mogę więc piszę!

Kupiłam materiały na zaproszenia!!! Juuuupiii!! Ale nie ruszę z nimi do póki ich nie wydrukuję. Więc muszę czekać aż skompletuje wszystkie formułki
Zamiast kwiatów poprosimy chyba o książki z dedykacją. A Wy jak robicie?

Dzisiaj była u mnie chrzestna i dała mi pieniążki z okazji moich rodzin. Chyba przeznaczę je na kupno Aparatu INSTAX 7S, żeby robić na bieżąco księgę gości na weselu. Któraś z Was też kupuje ten aparat?

Buuuuzioooole
kompletuj formułki i chwal się tu

my zamiast kwiatów prosimy o alkohol różnego rodzaju, ja jeszcze bym była skłonna sie skusić na książki ale Tż mi popukał do głowy, jak to ujął " żeby było czym w piecu palić? " Słodyczy nie chce(my), kwiatów nie, samego wina też nie, więc zostają nam likiery, rumy, whisky itepe

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
zaraz ponadrabiam dzisiejszy dzień ale szybko napiszę mega się cieszę
mój TŻ mierzył dziś garnitury, ja z Teściową byłyśmy w charakterze doradców i kurcze..w każdym ekstra wyglądał, nawet miał wybrane dwa ale na sam koniec namówiłyśmy go na przymierzenie smokingu i..... zanim cały się w nim pokazał to już sam powiedział, że w nim najlepiej ze wszystkich, mimo, że wcześniej był anty smokingowy
i jak go zobaczyłam to normalnie wielkie WOW, wyglądał jak milion dolców Teściowa tak samo zachwycona
i po 10 min smoking kupiony
super ! mojemu kupimy miesiąc wcześniej, on to ma takie wahania wagi że klękajcie narody

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍