2014-01-21, 22:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez pysia1987
Dla wszystkich zainteresowanych daje realacje z użytkowania lakieru do ust YSL. Malowałam usta okolo 15.30 (zdj.poniżej). Bylam na zakupach, wrocilam z zakupow, bylismy u Babci TŻta na ciachu i kawie. Szminka po 5h jest nadal jest na ustach tylko nie ma połysku, zrobiła sie satynowa. Jednym słowem polecam bardzo, idealna na ślub i wesele  warta swojej ceny
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
dobrze wiedzieć 
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa
|
ale czaderska !! chce taką !! ale w PL będzie do kupienia może za jakieś 10 lat 
Cytat:
Napisane przez iza1336
Hej Kochane!
Nadrabiam, nadrabiam i nadrobić nie mogę  więc piszę!
Kupiłam materiały na zaproszenia!!! Juuuupiii!! Ale nie ruszę z nimi do póki ich nie wydrukuję. Więc muszę czekać aż skompletuje wszystkie formułki 
Zamiast kwiatów poprosimy chyba o książki z dedykacją. A Wy jak robicie?
Dzisiaj była u mnie chrzestna i dała mi pieniążki z okazji moich rodzin. Chyba przeznaczę je na kupno Aparatu INSTAX 7S, żeby robić na bieżąco księgę gości na weselu. Któraś z Was też kupuje ten aparat?
Buuuuzioooole 
|
kompletuj formułki i chwal się tu 
my zamiast kwiatów prosimy o alkohol różnego rodzaju, ja jeszcze bym była skłonna sie skusić na książki ale Tż mi popukał do głowy, jak to ujął " żeby było czym w piecu palić? " Słodyczy nie chce(my), kwiatów nie, samego wina też nie, więc zostają nam likiery, rumy, whisky itepe 
Cytat:
Napisane przez madzixx88
|
super ! mojemu kupimy miesiąc wcześniej, on to ma takie wahania wagi że klękajcie narody