Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 23:34   #2012
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
nie mogę, popłakałam się ze śmiechu

następna

Bo God miała problemy zdrowotne to po pierwsze a po drugie nie starała się a współżycie bez starań a przy staraniach jest jednak inne. Można całe życie współżyć bez zabezpieczenia i nie zajść bo akurat będzie się omijać dni płodne. U mnie by to przeszło bo ja w dni płodne wcale nie mam ochoty na sex, największą mam w trakcie @ i zaraz po.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Oczywiście że rada bardzo dobra. Psychiką można sobie zablokować wszystko. Nie jeden lekarz Ci to powie i nie wiem skąd Twoje zdanie takie a nie inne. Ja starałam sie o dziecko, byłam młoda, zdrowa i co? Starałam się 11 cykli. W 11 odpuściłam zupełnie i...zaszłam. Tak bardzo odpusciłam, że nie wiedziałam że mi się @ spóźnia i dopiero tydzień po terminie zrobiłam test. Moja mama również o dwoje dzieci się starała i zaszła jak odpuściła. Wiele znajomych miało to samo, także nikt mi nie powie że to nie jest sposób. Prędzej uważam, że dziwne jak kobieta która doszukuje się wszystkich objawów, liczy, mierzy, nogi podnosi itd szybko zajdzie w ciążę, bo wtedy to jest przypadek. Umysł musi być czysty i spokojny na zajście w ciążę a ciało nie spiętę stresem. Odsyłam do lektury na ten temat.
W takim razie mamy odmienne definicje wrzucania na luz.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora