|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Napisane przez promolcia
gratuluję pięknych nabytków
też się czaję na te ich serum
no to teraz muszę przejrzeć te cyferki nadrukowane na próbkach bo mam ich całkiem sporo...
serum z zieloną herbatą naprawdę nie pachnie przyjemnie, Emilia zaproponowała, że to może być wina oleju z wiesiołka...ja nie wiem co o tym myśleć bo łykam sobie właśnie wiesiołka, już nie raz smarowałam nim twarz i on jak dla mnie w ogóle nie pachnie, ale wiadomo...są oleje i oleje...nie dowiem się już czy był przeterminowany bo akurat tego miałam tylko jedną saszetkę, którą już wyrzuciłam
wklejam też swoje nabytki
|
Ładne!!!!! Gratulacje nabytków!!!
Cytat:
Napisane przez sylwiusaka
Znalazłam, dla kobiet też jest "Fresh Breasts", składy takie same, jedynie parfum dodali do "Balls" 
|
Hehehe.. Ciekawe propozycje! 
Cytat:
Napisane przez Kretka666
To w lutym kupuję różę  Muszę poczekać do lutego, bo póki co zapasy pieniężne poszły na wyprawkę dla dwóch ślicznych kotek :3 http://miastokotow.pl/strazaczki-florki/ Mają 6-7 miesięcy, nazywają się Ej i Bis (z zamglonym oczkiem), póki co się przyzwyczajają do mieszkania, bo 3 miesiące mieszkały w DT i trochę przeżyły przeprowadzkę. Na szczęście DT jest na naszym osiedlu (tak się miło złożyło), więc Opiekunowie wpadli do nas odstresować koty, fajni ludzie. Bis już jest ochoczo nastawiona do zabawy, jest jest dobrze, odpoczywa sobie w łazienkowej umywalce, ale Ej leży pod łóżkiem i tylko w nocy wychodzi.
Dobry jest? Kurcze, kusi mnie żeby spróbować, bo jego jeszcze nie miałam, no ostatni raz chociaż...
|
Cudowne mruczki!!! Kocham koty!! Sama mam takiego "znajdusa" kochanego!!
Cytat:
Napisane przez promolcia
byłam dziś w phenome, zupełnie zapomniałam, że sklep internetowy żyje swoim życiem a sklepy stacjonarne swoim, szłam tam z myślą, że kupię ten lotion po goleniu ale on akurat nie był przeceniony, w poznaniu -40% było dosłownie na trzy rzeczy - jakiś żel pod prysznic, męski krem do golenia i chyba olejek do ciała, maseczka, którą chciała jadzia w ogóle nie jest przeceniona
|
Może to i dobrze..bo bym znów popłynęła (finansowo )..spokojnie, jeszcze będzie moja..a tym samym mogę się nacieszyć moim KOLEJNYM IHERBEM!!!!
1. Earth Science - maska do włosów. Jutro testuję. Nie ma co. Pachnie baaardzo ładnie..pokładam w niej duże nadzieje.
2. Innersense - szampon o zapachu mandarynki Chyba zmienili naklejkę na flakonie...
3. Auromere - specyfik "na wszystkie dolegliwości" - tak przynajmniej wynika z ulotki..może jutro coś z nim pokminię.
4. Isarva - myjadło z kwasami AHA - już zdążyłam wypróbować. I chyba to będzie mój KWC (pod warunkiem, że w dłuższym czasie nie narobi szkód). Niepieniący się gęsty płyn z drobinkami czegoś, o fajnym, kadzidlanym? ziołowym? zapachu. Buzia po nim mega gładka. Jedyny minus to maluśkie opakowanie..spodziewałam się 3 razy większego..
5. gratisowa pomadka o "smaku" wanilii
6. Na zdjęciu nie ma, ale dorzucili mi jeszcze....foliowy czepek kąpielowy..
No i tym samym oznajmiam KONIEC ZAKUPÓW NA TEN (no i może kolejny) MIESIĄC. Bądzie tak miłe i nie kuście!!!!!!!!
Edytowane przez jadzia_jadzia
Czas edycji: 2014-01-21 o 23:47
|