2014-01-21, 23:45
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Napisane przez mlodziudka85
Promolcia
Znalazłam serum z zieloną herbatą JMO i pachnie całkiem przyjemnie... 
|
no to tylko dowodzi tego, że odczucia zapachowe to jednak bardzo indywidualna sprawa 
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44721006]Super, ze większość próbeczek Ci pasuje, ale z tą pianką to rzeczywiście kicha- a mnie z kolei tak fajnie oczyszcza skórę i nie zauważyłam, żeby wysuszała; ma nawet taką zaletę, że zmywa mój tusz nienaturalny, czym zaskarbiła sobie moją wdzięczność, bo wreszcie mogę zrobić szybki demakijaż wodą i jednym preparatem, do czego dążyłam bezskutecznie od jakiegoś czasu 
Niezmiernie mnie cieszy, że lauress wreszcie trafił w odpowiednie ręce, a raczej na właściwą twarz , bo u mnie by się niechybnie zmarnował- i nie o działanie tu chodzi a o kolor, bo po prostu za bardzo odznaczał się na twarzy tzn. miał za żółty odcień i mieszałam go z innymi pudrami rozcieńczając jego niezwykłe, jak widać właściwości... [/QUOTE]
w sumie jakby scs nie zmywał wszystkiego to bym się zdziwiła...to wg mnie dość silny detergent, pod względem mocy postawiłabym go w jednej linii z als i mls, piętro niżej dałabym c.betaina, na kolejnym schodku dość łagodne czyściki typu lauryl glucoside i na końcu saponiny
zgadzacie się ze mną? czy macie inne odczucia?
za lauressa jestm Ci mega wdzięczna   
upolowałam dziś w tkmaxie
http://www.cho-nature.com/product//b...1/0/20/g0.html
|
|
|