Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez butterfly20
ja nie mam kojca,mam łóżeczko turystyczne.ale jak ściągn ę wyższy poziom to też chyba będzie mogła być jak w kojcu?
|
Mysle ze tak.
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Moi znajomi też mieli kojec przy pierwszym dziecku i niezbyt się sprawdził. Synek strasznie się denerwował, że musi w nim siedzieć
ponieważ na ferie jadę z Julem do mamy na kilka dni rodzice kupili mu łoże turystyczne!  ale jest fajne  ma nawet bujaki do bujania
ja też
 dla Mikołaja!
|
u mnie ten kojec jest poniekad ze wzgledu na psa zeby malego nie ruszal jak mnie nie ma w poblizu.
Cytat:
Napisane przez tassia
nie warto.
ja rozłożylam i złozyłam zpowrotem
to bedzie mialo sens jak nam dzieci zaczna wstawac i raczkowac...czyli za jakies dwa miesiace

jak ten czas zapieprza  dzis rozmawialam z kolezanka ktorej syn ma 6 miesiecy i tydzien... oczywiscie juz siada i stoi w łóżeczku
mozliwe
moj ostatnio jak mówie hop do góry ( a mówie tak prawie za kazdym razem jak go podnosze) wyciaga rączki
na pocztaku myslalam ze to przypadek ale chyba nie bardzo
i reaguje na Macius - 3 dni kłóciłam sie z tesciowa, ze to nie prawda, bo równie dobrze mozna powiedziec rzadka kupa miłym głosem i tez sie odwróci... ale dzis testowałam pół dnia i chyba rzeczywiscie ... ale nadal nie ejstem przekonana
|
jednak rozlozylam i wrzucilam mu tam grzechotki zabawa byla tak udana ze zasnal w kojcu bez bujania wiec jestem w szoku 
Cytat:
Napisane przez ewacia85
to ja mówie każdemu że ekologicznie dzieci wychowuje bo mam sebule cebule i adrianka majeranka 
|
U nas z ekologicznych to Wiktorek-pomidorek od poczatku 
A jest tez:
misiątko
Żabuszka skrzeczuszka -jak marudzi
Robal - jak sie wierci na kocu 
Misiu marudnisiu
No i hit tz Rosomaku 
Wysłane z mojego HP Slate 7
|