2014-01-22, 00:09
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez mojakaren
Na pewno wcześniej skontaktowalabym sie z wybraną insyytucja zapytac czego potrzebują. Chociaż fakt jak teraz piszesz o przynoszeniu tych rzeczy do kosciola moze byc niewygodnie  choć z drugiej strony inne rzeczy typu wino czy książki tez trzeba zapakować i dostarczyć na miejsce :p
Wysłane z mojego GT-I8260
|
Nie no jak nie wymyślisz czegoś kłopotliwego do niesienia to fajny pomysł.
Moja koleżanka na śłubie w zeszłym roku chciała o rzeczy właśnie do domu dziecka. Zadzwoniła i zapytała i powiedzieli jej, że jeżeli chce to nie zabawki a przybory szkolne typu farby, plastelina, zeszyty. I super to wyszło każdy przyniósł takie rzeczy w ładnej papierowej torbie. Nie było to ani kłopotliwe ani kosztowne a na pewno pomocne.
Cytat:
Napisane przez Kaigara
Wyczytałam, że do ślubu konkordatowego potrzeba jakieś " pisemne zapewnienie, że nie wie [osoba chcąca zawrzeć związek małżeński] o istnieniu okoliczności wyłączających zawarcie małżeństwa". Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest? Dostaniemy jakiś papier do podpisania w USC czy mam sama napisać, ze takowych okoliczności nie ma i się podpisać pod tym? 
|
W USC to dostaniesz.
Cytat:
Napisane przez madzixx88
|
Gratuluje smokingu.
Cytat:
Napisane przez alucior
nie chcę straszyć, ale moi znajomi dostali 5o kuponów lotka i nawet ani jednej 3 nie mieli 
|
EE tam szczerze to nie liczę na żadną wygraną, ot będzie ciut adrenaliny przy sprawdzaniu i tyle. Jak pisałam innej alternatywy dla Nas za bardzo nie było/
Cytat:
Napisane przez madzixik
Cześć  jestem tu nowa i nie za bardzo wiem jak się u Was odnaleźć...bo Wy już się świetnie znacie..a wątek - rewelacja 
|
witaj
Napisz coś o sobie. Ile masz lat, ile jesteś z TŻ. Kiedy ślub?
11.01.2013 kierrrrowca
|
|
|