Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 00:09   #4855
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Na pewno wcześniej skontaktowalabym sie z wybraną insyytucja zapytac czego potrzebują. Chociaż fakt jak teraz piszesz o przynoszeniu tych rzeczy do kosciola moze byc niewygodnie choć z drugiej strony inne rzeczy typu wino czy książki tez trzeba zapakować i dostarczyć na miejsce :p

Wysłane z mojego GT-I8260
Nie no jak nie wymyślisz czegoś kłopotliwego do niesienia to fajny pomysł.
Moja koleżanka na śłubie w zeszłym roku chciała o rzeczy właśnie do domu dziecka. Zadzwoniła i zapytała i powiedzieli jej, że jeżeli chce to nie zabawki a przybory szkolne typu farby, plastelina, zeszyty. I super to wyszło każdy przyniósł takie rzeczy w ładnej papierowej torbie. Nie było to ani kłopotliwe ani kosztowne a na pewno pomocne.

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wyczytałam, że do ślubu konkordatowego potrzeba jakieś " pisemne zapewnienie, że nie wie [osoba chcąca zawrzeć związek małżeński] o istnieniu okoliczności wyłączających zawarcie małżeństwa". Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest? Dostaniemy jakiś papier do podpisania w USC czy mam sama napisać, ze takowych okoliczności nie ma i się podpisać pod tym?
W USC to dostaniesz.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
zaraz ponadrabiam dzisiejszy dzień ale szybko napiszę mega się cieszę
mój TŻ mierzył dziś garnitury, ja z Teściową byłyśmy w charakterze doradców i kurcze..w każdym ekstra wyglądał, nawet miał wybrane dwa ale na sam koniec namówiłyśmy go na przymierzenie smokingu i..... zanim cały się w nim pokazał to już sam powiedział, że w nim najlepiej ze wszystkich, mimo, że wcześniej był anty smokingowy
i jak go zobaczyłam to normalnie wielkie WOW, wyglądał jak milion dolców Teściowa tak samo zachwycona
i po 10 min smoking kupiony
Gratuluje smokingu.

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
nie chcę straszyć, ale moi znajomi dostali 5o kuponów lotka i nawet ani jednej 3 nie mieli
EE tam szczerze to nie liczę na żadną wygraną, ot będzie ciut adrenaliny przy sprawdzaniu i tyle. Jak pisałam innej alternatywy dla Nas za bardzo nie było/

Cytat:
Napisane przez madzixik Pokaż wiadomość
Cześć jestem tu nowa i nie za bardzo wiem jak się u Was odnaleźć...bo Wy już się świetnie znacie..a wątek - rewelacja
witaj
Napisz coś o sobie. Ile masz lat, ile jesteś z TŻ. Kiedy ślub?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora