Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 00:09   #4808
sylwiusaka
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez jadzia_jadzia Pokaż wiadomość
Ładne!!!!! Gratulacje nabytków!!!

Hehehe.. Ciekawe propozycje!

Cudowne mruczki!!! Kocham koty!! Sama mam takiego "znajdusa" kochanego!!

Może to i dobrze..bo bym znów popłynęła (finansowo )..spokojnie, jeszcze będzie moja..a tym samym mogę się nacieszyć moim KOLEJNYM IHERBEM!!!!

1. Earth Science - maska do włosów. Jutro testuję. Nie ma co. Pachnie baaardzo ładnie..pokładam w niej duże nadzieje.
2. Innersense - szampon o zapachu mandarynki Chyba zmienili naklejkę na flakonie...
3. Auromere - specyfik "na wszystkie dolegliwości" - tak przynajmniej wynika z ulotki..może jutro coś z nim pokminię.
4. Isarva - myjadło z kwasami AHA - już zdążyłam wypróbować. I chyba to będzie mój KWC (pod warunkiem, że w dłuższym czasie nie narobi szkód). Niepieniący się gęsty płyn z drobinkami czegoś, o fajnym, kadzidlanym? ziołowym? zapachu. Buzia po nim mega gładka. Jedyny minus to maluśkie opakowanie..spodziewałam się 3 razy większego..
5. gratisowa pomadka o "smaku" wanilii
6. Na zdjęciu nie ma, ale dorzucili mi jeszcze....foliowy czepek kąpielowy..

No i tym samym oznajmiam KONIEC ZAKUPÓW NA TEN (no i może kolejny) MIESIĄC. Bądzie tak miłe i nie kuście!!!!!!!!
Odżywkę miałam w małym opakowaniu i wspominam ją bardzo dobrze, zakupię ponownie.
Ciekawie wygląda to myjadło.
O, w takim czepku wygląda się bardzo sexy (czasami zakładam na jakąś maskę włosową, ale pod warunkiem, że jestem sama w domu) .
sylwiusaka jest offline Zgłoś do moderatora