Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 23:16   #1965
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
to moze w ramach cwiczen wlacz sobie muzyke i tancz albo jakas zumba?? ja ostatnio polubilam silownie, ale chodze tam bardziej nie tyle zeby schudnac ale zeby skorzystac ze TŻ zostaje z mala i sobie odpoczac
noo....to były czasy
i pamietam jak kazda czekala na swojego bobaska a dzis juz mija 3/4/5 mscy...jak ten czas leci,az sie lezka w oku kreci

u nas to samo...Julia juz byla niusią,słoneczkiem,kurką, kurczaczkiem,fafulkiem,my szką,krokiecikiem,lalą,
pysią,ale była też gadem małym a moj tż zawsze po kąpieli mówi na nią kasztaniak(smies znie w czapeczce wyglada)

nam pepti tez pomoglo, a kolki byly ogromne
a juz ktos tez pytal, masz na to mleko recepte? bo cos mowili w aptece ze zeszlo z refundacji

dokladnie u nas to samo nie da sie polozyc ani na kilka sekund

chyba zapytam głupio....ale nie mozna sadzac na kolanach dziecka? tak polsiedząco? bo moja strasznie sie rwie do siedzania, juz chce wszystko widziec i ją czesto tak sadzam polsiedząco/leżaco na moich kolanach

ee to niezle...juz myslalam ze taka przyjemnosc z 300zl kosztuje

moze to i glupie ale ktoras na forum napisala ze na ropijące oko mlekiem z piersi trzeba trysnac(jesli kp)i ze pomaga

haha dlatego ja wczoraj musialam zmazywac, pobiegłam do dziecka i juz mi sie maziaki porobily
noo i tak to właśnie jest
co do paznokci to zamówiłam wczoraj lakiery hybrydowe , będą się dłużej trzymać co ułatwi życie

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora