Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 00:24   #552
Klaudenc
Moderator

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX

Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
Ja to raczej wrażliwy skalp mam, i jakby mi miały ( oby nie ) włosy wypaść po mocy tego oleju to może lepiej rozcieńczyć albo dać (nierozcieńczony) na skalp na 30 min zamiast na noc, zawsze z tym co ma rozgrzewać skórę głowy wolę uważać, bo zawsze mam wrażenie, że mogą mi wypaść Będę pamiętać żeby na długość nakładać na max godzinę, żęby nie przedobrzyć
Wypaść nie powinny, na blogu alinyrose coś było o tym oleju wspomniane, może zajrzyj i popatrz jak to na wrażliwców działa.

Dziewczyny, takie oftopowe pytanie i nieco głupie, ale czy któraś ma tak że po niefajnym śnie i obudzeniu boli Was głowa i czujecie się zmęczone?
Ja w więskzości mam koszmary i rano budze się okropnie, często boli mnie głowa, a dziś rekordowo. Zaś jak śpię z 3 godziny i nic mi się nie zdąży przyśnić to czuję się ospała, ale generalnie lepiej. Mam wrażenie, że zamiast odpoczywać w czasie snu to męcze sie jakbym wykonywała jakaś czynność i nie wiem co tu jest grane.
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora