Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krew mnie zalewa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 03:29   #1
Nastazja_A
Raczkowanie

Krew mnie zalewa

Nie mogę spać nie mogę już dalej o tym myśleć wiem że to jest głupie ale
parę temu byłam na imprezie z koleżanką niby nic było ok, ale wypiłam dużo za dużo.
Nagle znalazłam się sam na sam z jednym ze znajomych, znajomych mojej koleżanki i no właśnie on próbował mnie całować a potem próbował czegoś więcej udało mi się od odwieść od najgorszego ale kiedy byłam z nim dalej sam na sam, to znalazła nas jego żona.
Nie wiem co zobaczyła, ale wiem że ten koleś był bardzo nachalny i mogła zobaczyć coś nieciekawego
Wyzwała mnie i poinformowała o tym zajściu resztę znajomych i wyszła. Moje tłumaczenie innym, że do niczego nie doszło, pewnie jeszcze zaogniło sprawę.
Ale cóż teraz mam mętlik i żal do siebie że do tego doszło że jak mogłam tyle wypić żeby do czegoś takiego mogło dojść
Nie mam dalej siły - z jednej strony czuje się ofiarą a z drugiej strony winna -alkohol- cholerny alkohol, gdybym go nie wypiła tyle nigdy nie znalazłabym się sama na sam z tym dziadem
I co teraz mam robić ? Jak wrócić do codzienności z takim kacem moralnym? Mam męża, powiedzieć mu o tym? Ale jak?

Edytowane przez Nastazja_A
Czas edycji: 2014-01-22 o 03:33
Nastazja_A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując