Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-01, 17:28   #99
mrs.doubtfire
Rozeznanie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?

Cytat:
Napisane przez s_biela Pokaż wiadomość
dziwczyny, czy składnieki z bu są odrazu wymierzone, czy wam coś potem zostaje (jakiś zapasik)??

Pozdrawiam
No wlasnie to cale piekno dla mnie leniucha wszystko odmierzone i nie musze sie niczym martwic, przeliczac i wazyc i na dobra sprawe to myc tez nie musze.

Choomik, ja tez uwielbiam peeling enzymatyczny i przez pewien czas uzywalam go codziennie, ale chyba tak nie mozna, nic mi sie nie dzialo, ale teraz to juz uzywam rzadziej bo sie boje przedobrzyc. Ja bardzo lubie jesc owsianke, wiec zapach tego peelingu podoba mi sie i chetnie bym go sprobowala.

Tonik - mam podobnie, tez mam sucha skore z naczynkami, a ten tonik mnie nie podraznia, ale jak uzywalam codziennie to zaczelam sie luszczyc. Lubie ten tonik za to, ze mi sie kwas nie wytraca i wlasnie za to ze jest lagodny, ale jednak dziala, a balam sie, ze bedzie zracy. Uzywam retinoidow po ktorych sie luszcze jeszcze troche i wynalazlam sobie taki sposob, ze w jeden dzien retinoid na wieczor, a potem przez dwa dni z rzedu tonik BHA tez na wieczor i pomaga mi to pozbyc sie luszczenia po retinoidach.
mrs.doubtfire jest offline Zgłoś do moderatora