Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 07:29   #1663
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Witajcie, no to ja się rozchorowałam na całego, musze znaleźć jakiś specyfik do zatkanego nosa

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie czuję się zdecydowanie lepiej. Najprawdopodobniej dopadł mnie wirus... temperatura przeszła, jeszcze mam biegunkę, ale nie taką, że muszę lecieć do toalety... co najlepsze dzidziuś schodzi w dół i jest już całkiem nisko Wracam do świata żywych!

no to super, że jest lepiej i widać Malutki powoli chce już do nas wychodzić

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Witam

Pierwsza noc w domu za Nami i można powiedzieć, że nie było źle, co 3 godziny budzenie na jedzonko jedynie od 1 do 3 trochę pomiaukiwał w łóżeczku bo kładziemy go na boczek spać w rolkach i chyba mu się to nie spodobało oby tak dalej (tfu tfu) nie chcę zapeszać.

Dziś mieliśmy całą chałupę gości, przyjechała moja siostra z mężem, brat i ciotka zobaczyć małego później zjechali teście, Marcel miał już dość i zaczął płakać, chyba nie lubi długiego trzymania na rękach, My z M tez ledwo żywi modliliśmy się kiedy odjadą, z jednej strony zmęczeni, ale z drugiej miło, że ktoś o człowieku pamięta i przyjedzie w odwiedziny.
Dostaliśmy masę ubranek i wszystko w rozmiarze 56 jutro od rana znów pranie dziś były 4 pralki poszpitalne

Pradip - każdy kto widzi małego mówi, że uroda tatusia, a charakter mamusi

Dziś z ciekawości nie dałam małemu smoka i co zrobił? Pchał paluchy do buzi i je ssał, wolę niech ssie smoka niż palce. CO prawda smoka wypluwa jak ma go przesyt, zazwyczaj ssie go tylko wtedy jak jest zmiana pieluchy bo tego nie lubi i jak go odkładamy do łóżeczka chwilę go pocyntuni i wypluwa.

Co do hałasu i snu nic mu nie przeszkadza ma to po mnie bo mi jak się chciało spać to mogłam położyć się pod oknem na sali w czasie wesela i spałam jak zabita, nie rusza mnie żaden hałas i dobrze, że mały tak ma

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Malgos - dobrze, że już Ci przeszło teraz tylko darcie cipki Ci zostało

Odwiedziny są cudowne ale bardzo męczące super, że Marcel taki grzeczny

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Dotarła fotka?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Dzisiaj kupiliśmy wózek dla Piotrusia
Pojazd szkraba bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Witam
Malgos dobrze ze gorączka spadla i czujesz sie juz lepiej. A Niuniek kieruje sie do wyjścia wiec juz niedługo .
Justi dobrze ze wszystko uklada sie po twojej myśli, Marcelek grzecznyp sliczniutki .
Współczuję Ci strasznie tego bolu przy karmieniu ale czego sie nie robi dla dziecka.

Fiono przykro mi ze plamienie sie pojawilo sle to jeszcze nie@ . Wiec jest szansa.

A ja dzisiaj zaczynam 14 tydz i z tej okazji zrobilam pyszny sernik z galaretka . Zapraszam do ciacha cieple kakalko ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
oj tak pamiętam tego lenia w I trymestrze, minie to spokojnie ale jak masz ochotę to śmigaj na chorobowe i nie męcz się w pracy

a co do ochoty to jak na początku jeszcze jako taka była to teraz jest mniejsza niż zero