2014-01-22, 06:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
Napisane przez edytah10
Dziękuję Kochana  Marzy mi się takie ładne i regularne U, bo to po bokach to pozostałości mojego pseudo-cieniowania  Ale po kilku miesiącach intensywnej pielęgnacji widzę taki progres, że aż się chce dalej pracować 
|
Są cudowne, na prawdę Ja też porównując zdjęcia przed i po widzę różnicę i mam motywację do dalszej pielęgnacji . Chwała Wam za to ! 
Cytat:
Napisane przez Natalia093
Z przedziałkiem na środku wyglądam koszmarnie  Zazwyczaj zaczesuję włosy do tyłu i układają się same jak chcą. Nie mam siły z nimi walczyć żeby zostały tak jak ja chcę
Drugi dzień siedzę nad produkcją, a jutro już egzamin i nie umiem kompletnie nic. Zawsze wykuta a tu pustka w głowie.
|
Dasz radę 
Cytat:
Napisane przez Natalia093
|
O, i skąd ja to znam Zawsze zastanawiam się, jak długo jeszcze będą znosić moje tupanie i co sobie myślą . Ale staram się być delikatna
Cytat:
Napisane przez edytah10
Mateczko... Zmotywowałam się wczoraj do ćwiczeń, to mój Luby popadł w kompleksy... I sam się zabrał za ćwiczenia!
Jeśli jeszcze pamiętacie moje wywody na jego temat... To temat jego powrotu, naszego związku i innych konotacji był wielokrotnie poruszany. W ogóle to cały czas ze sobą rozmawiamy, nie o upie maryny, ale tak właśnie... Ej, najlepszym dowodem na jego wyjątkowość jest fakt, że jak zwykle twarz mi się nie zamyka, tak przy nim słów mi brakuje. Daleko mi do popapranego romantyzmu, aniołków serduszek i kokardek, ale kuuurde... Jestem tak przy nim cholernie szczęśliwa. Ale nie takim płytkim szczęściem. Takim, że czujesz, że jesteś przy nim bezpieczna. I że on to odwzajemnia uświadamiając ci twoją wyjątkowość 
|
Trzymam kciuki za dalszą pomyślność I zazdraszczam..
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Miałam go rozlany na dwie butelki; zawsze podczas olejowania było: jedna kapka z butelki na włosy, druga kapka do buzi 
|
Mniammniam 
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Postanowiłam też, że kolejną aktualizację zrobię dopiero na 18-tkę 
|
Czyli kiedy ? ;>
Cytat:
Napisane przez meeedzik
Klik!
idealne  kształt  kolor  długość 
|
Umarłam Chcę takie !!!
Cytat:
Napisane przez kascysko
Dziewczyny, powiadam Wam, że coś się dzieje i proszę, trzymajcie mocno kciuki! To może wszystko zmienić u mnie na lepsze  
|
Zaciskam !
Cytat:
Napisane przez kwrobel2
Dziewczyny potrzebuję rady... A raczej opinii... Co sądzicie o tych butach?
Przed chwilą zorientowałam się, że nie mam butów na zimę...  [COLOR="Silver"]
|
Zamawiam te same, tylko wyższe Potrzebuje czegoś ciepłego . Ten suwak mi nie przeszkadza, bo nie jest tandetny 
http://www.sellyo.pl/product-pl-3193...ANE-SKORA.html
Cytat:
Napisane przez izaa29
Nie ma za bardzo nic ciekawego  poza tym teraz na jesień kupiłam tam takie ocieplane botki i właśnie niedawno oddałam bo się porozklejały właśnie w tym tyg dostałam decyzje że reklamacja uznała,, kamień z serca  po tym incydencie uznałam że więcej butów tam nie kupię  w taki ryneczkowych o połowę tańszych chodziłam dwa sezony a w tych dwa miesiące
Dziewczyny trzymajcie magiczne kciuki o 13, abym dostała to 4,5 na koniec i zwolnieniw z egzaminu 
|
Ja nigdy już nie kupię butów w CCC . Miałam stamtąd sandałki, balerinki, botki na koturnie i szpilki - wszystko po miesiącu- trzech nadawało się do reklamacji 
Trzymam mocno !
Wstaję i cojapaczę ? Biało !
|
|
|