2014-01-22, 07:17
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez kama1987
Pisała któraś z Was o ziemniaku, żeby samej robić. (Nie pocytowało mi tego wcześniej) Ja jak zrobiłam sama 1 raz ziemniaka Zuzi to wylądował z koszu, bo go zblendowałam i mi kluska wyszła  Za 2 razem rozgniotłam go dokładnie widelcem i już było ok
Ooo wiem, co miałam mówić... Że mi się strasznie podoba imię Iga i tak chciałam dać Zuzi na imię, ale TZ miał opory i mi wymyślał jakieś durne rymowanki do Igi  I się skończyło na tym, że ma Iga na 2
.
|
Dziekujemy imie wymyslil moj maz, a mi sie spodobalo i zostao. Chociaz ja cala ciaze chcialam Kaline lub Blanke
Cytat:
Napisane przez policzanka
czaszko nie Ty jedna  ja tez bardzo długo obgryzałam...chyba dopiero jak zaczłam w ciąże to przestałam.. 
|
Ja za to obgryzam skorki wokol paznokci. Przez ciaze sie oduczylam, ale teraz znow powrot 
Co do cwiczen... nie cwiczylam nic od baaaaaardzo dawna. Ale mobilizuje sie do biegania, chociaz teraz jak -8 na zewnatrz to mi sie nie chce i czekam na temperatury chociaz kolo 0.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|